Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dönem Kuru zaten takımdaydı.

FT geldikten yarım dönem sonra alındı Onyekuru.

Ben diyorumki uzun süredir takipteysek neden Dursun döneminde transfere 45 kağıt harcarken almadık? Adam kariyer sezonunu yaşamıştı ve 8 kağıda transfer olmuştu hadi almadın, takibindeyse çalışma izni alamadı ve neden kiralamadın?
Dikkat edersen o donem Denayer(kiralik) haric bir tane genc oyuncu bile alinmadi. Hatta ben o donem cok elestirmistim o kadar oyuncu aldik bari 1 tane genc oyuncu takima kazandirsaydiniz diye. Yeni bir yapilanmaya giden bir takim ve teknik direktor vardi. Tudor Cenk Ergun ikilisi takim son iki yil sampiyonluk gormedigi icin tercihlerini tecrubeli oyunculardan yana kullandi.

Onyekuru Terim’in 2. sezonunda gelmedi mi yav? Aralik ayinda geldiginde Garry-Feghouli-Sinan Gunus kanatlariyla oynadik. Ikinci sezonunda ise transfer doneminin basinda Onyekuru’yu kiraladik diye hatirliyorum ben.

Harroui - Nottingham Forest transferi sonuclanmadi henuz. Harroui'yi isteyen bir kac kulup daha varmis kafasi karisikmis o yuzden.

Sparta yonetimi de Harroui'yi satmadan kimseyi alamiyoruz cunku sicak para lazim yeni transferler icin dediler. Onun cabuk karar vermesi lazimmis.

Yakup Cinar'a göre ilgilendigimiz iki sürpriz topcu:

1: Atakan Karazor (menajer bizim yönetimle Istanbulda görüsmüs dün, görüsmeler sürüyor, hoca da istiyor)
2: Görkem Saglam (menajer ayni kisi, Görkem icin de görüsülmüs)

Eren Dinkci ile de ilgileniyoruz
görkem daha 2 asist yaptı geçen maç hypedır şimdi

tgfp takip edenler izlemiştir

görkem daha 2 asist yaptı geçen maç hypedır şimdi

tgfp takip edenler izlemiştir
kalitenin adresi
1629824927832.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt