Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alın size seçenek, bakalım ne sonuç çıkacak.

Kabak - Marcao
Okay - Dieng
Diagne - Gomis

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

6 numara alalim diyorsunuz da nerede oynayacak? Bir de bunu aciklayin da ogrenelim. 3 yerli oynatmak zorundasin.

Nelson un ayak kalitesini gördükten sonra Marcao ile birlikte oynadığını hayal ettim dün maçta defalarca. Biz geriden top çıkartırken çok zorlanıyoruz. Marcao yu kapatıp luyiyi boş bırakıyorlar ki luyi açılsın hatalı pas atsın kontraya çıkalım diye. Kimse luyiye pas atmak istemiyor hatta o yüzden sürekli kaleciye dönüyoruz. Muslera bile kaç kere 2 metre önündeyken luyiye pas vermemek için top sürüp topu başkasına atıyor. Ne yalan söliyim luyiye o zaman çok üzülüyorum. Luyi çok iyi oyuncu ama defans yapan bir takımda oynaması gerekiyor kendisinden pas atması beklenmemeli
Boss'u o kadar çok seviyorum ki konu o olunca objektif olamıyorum. Bu sebeble sana hakversem de yorumuna like veremedim renkdaş.

marcao satıldığı anda bu genco gelir gibi. hocanın marcaoyu salacağına inanmiyorum gerçi
Mesela Giresun maçı oynanmadan önce Marcao satılacak deseler daha büyük olasılığı vardı, mevcut senaryoda Marcao 'dan zararla çıkacağımızı hiç sanmıyorum

Çünkü Fatih Terim 'in son döneminde transfer ettirdiği kullandığı en özel oyuncu Marcao olabilir, resmen oyun planlarımızın yarısı Marcao üstünden dönüyordu

Hani sene sonunda veya devre arasında Marcao satılırsa Ribeiro 'ya gidebiliriz belki ki nokta atışı bir stoper transferi olurmuş gibi görünüyor

Morutan'ı Şükrü reis getiriyormuş diyorlar
Becali'nin bahsettiği görüşemeye giden kralı açıklıyorum :emrah:

D_sM9AwXkAA4zO-.jpg

Biz bu bilgileri sabah saatlerinde yazdık hep. Uydurma gazetecilere inanmayalım please :emrah:

Nelson un ayak kalitesini gördükten sonra Marcao ile birlikte oynadığını hayal ettim dün maçta defalarca. Biz geriden top çıkartırken çok zorlanıyoruz. Marcao yu kapatıp luyiyi boş bırakıyorlar ki luyi açılsın hatalı pas atsın kontraya çıkalım diye. Kimse luyiye pas atmak istemiyor hatta o yüzden sürekli kaleciye dönüyoruz. Muslera bile kaç kere 2 metre önündeyken luyiye pas vermemek için top sürüp topu başkasına atıyor. Ne yalan söliyim luyiye o zaman çok üzülüyorum. Luyi çok iyi oyuncu ama defans yapan bir takımda oynaması gerekiyor kendisinden pas atması beklenmemeli

Luyi sakatlık öncesi çevik ve hızlıydı. Bu forumda anketlerde Marcao ile kıyaslandığında Marcao'yu tercih edenlere kızıyordu millet, o dereceydi. Şimdi Marcao en değerlimiz oldu. Luyi ritmini bulursa hala iyi bir stoper kanaatimce. Riskli oynamayı sevmesi tek eksiği. Sakatlık öncesi de o risk artı bir değerdi ama. Şimdilik basit oynamayı tercih etmeli.

Galatasaray'ın transferinden çekildiği Dieng'e Suudi Al Nassr kulübü talip oldu

Mesela Giresun maçı oynanmadan önce Marcao satılacak deseler daha büyük olasılığı vardı, mevcut senaryoda Marcao 'dan zararla çıkacağımızı hiç sanmıyorum

Çünkü Fatih Terim 'in son döneminde transfer ettirdiği kullandığı en özel oyuncu Marcao olabilir, resmen oyun planlarımızın yarısı Marcao üstünden dönüyordu

Hani sene sonunda veya devre arasında Marcao satılırsa Ribeiro 'ya gidebiliriz belki ki nokta atışı bir stoper transferi olurmuş gibi görünüyor
Hata yapıyoruz bence bunu daha önceden de söylemiştim. Oyunumuz stoperlere bu kadar bağımlı olmamalı. Önde iyi basan takımlara karşı sıçmamızın nedeni bu. bekler ve oslar da dahil olsa oyun kurulumuna bu kadar zorluk çekmiyeceğiz belki.

Bu tetteh işinde de bizimkileri eleştiriyorsunuz ancak (gerçi o zaman bizden çok para istiyorlardı şerolar) bu sene iyi iş çıkarır bu adam. Bizde de iş yapardı diye düşünüyorum. 2 milyona almışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt