Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harroui - Nottingham Forest transferi sonuclanmadi henuz. Harroui'yi isteyen bir kac kulup daha varmis kafasi karisikmis o yuzden.

Sparta yonetimi de Harroui'yi satmadan kimseyi alamiyoruz cunku sicak para lazim yeni transferler icin dediler. Onun cabuk karar vermesi lazimmis.
Sıcak para lazımsa bize düşmez gibi. Biz peşinat + taksit şeklinde yürüyoruz.

Ozan icin Torinonun 1,5 milyonluk kiralik teklifini geri cevirmisler. Kiraya veriyorlarsa, bence anca yüksek kiralik bedelli ve zorunlu opsiyonlu yollarlar (örnegin McKennie)

Ozan illa biz derse o zaman işler değişebilir bence.yanlız biz boşuna ozan diyoruz dünkü açıklamasından sonra hocanın.marcaoyu silmemiş oynatacak belliki.o yüzden ozanı hiç düşünmeyelim malesef.halbuki bazen öyle anlar olurki elindeki diyelimki 15 e satmayı hedeflediğin adamı başka oyuncu alma konusunda fırsatlar önüne geliyorsa 12 ye 10 a satmalısın.

Bugün yazdım sat digne marcaoyu 15 e schalkeye ve benficaya 5 er m euro cash ver gerisini taksitle almaya çalış.elinde kalan 5 m bi kısmını halil için cash ver bi kısmınıda başka oyncular için.bak iki oyuncu satıyorsun 3-5 arası oyuncu getiriyorsun ne güzel

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu mutlu günde aklınıza böyle mutsuz şeyler nasıl geliyor yaw.
Nelson un ayak kalitesini gördükten sonra Marcao ile birlikte oynadığını hayal ettim dün maçta defalarca. Biz geriden top çıkartırken çok zorlanıyoruz. Marcao yu kapatıp luyiyi boş bırakıyorlar ki luyi açılsın hatalı pas atsın kontraya çıkalım diye. Kimse luyiye pas atmak istemiyor hatta o yüzden sürekli kaleciye dönüyoruz. Muslera bile kaç kere 2 metre önündeyken luyiye pas vermemek için top sürüp topu başkasına atıyor. Ne yalan söliyim luyiye o zaman çok üzülüyorum. Luyi çok iyi oyuncu ama defans yapan bir takımda oynaması gerekiyor kendisinden pas atması beklenmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt