Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Bak Dieng olabilir çünkü savunma yönümüz iyice zayıfladı. Kerem zaten sıfır bir de Morutan defansta zayıf diyorlar. Yıldırıcı bir önlibero uyabilir.
Dieng benim Favo 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak Dieng olabilir çünkü savunma yönümüz iyice zayıfladı. Kerem zaten sıfır bir de Morutan defansta zayıf diyorlar. Yıldırıcı bir önlibero uyabilir.
Sıcak para lazımsa bize düşmez gibi. Biz peşinat + taksit şeklinde yürüyoruz.Harroui - Nottingham Forest transferi sonuclanmadi henuz. Harroui'yi isteyen bir kac kulup daha varmis kafasi karisikmis o yuzden.
Sparta yonetimi de Harroui'yi satmadan kimseyi alamiyoruz cunku sicak para lazim yeni transferler icin dediler. Onun cabuk karar vermesi lazimmis.
İyi de Pva'yı kesebilecek tek adamı da kiraya verdi bizim ulemalar. Muslera'yı Çipe mi kessin Fatih mi renkdaş? Nelson alınmasa Alparslan dı belki şimdi o da olmaz. Stres yaptım.PVA Muslera gayet kesilebilir stres yapma
bunun da şov yapacagı tuttu
Ozan icin Torinonun 1,5 milyonluk kiralik teklifini geri cevirmisler. Kiraya veriyorlarsa, bence anca yüksek kiralik bedelli ve zorunlu opsiyonlu yollarlar (örnegin McKennie)
Cica ne ara pas atardı kuru'yaşu takımda babelden kurtulup onyeyi tutabilseydik çok iyi olurdu. hoca sevinmişti alındığında tapusuda bizde gibi birşey demişti. şu takımda normal seviyede bir onye farklı oyun tarzları içinde uygun olurdu.
Yapma bunu, yapma bunu Mert zaten ortam çok gergin.Sekidika gitmiştir.
marcao satıldığı anda bu genco gelir gibi. hocanın marcaoyu salacağına inanmiyorum gerçiSanırım solak stoper bulmak bizim scout ekibi için hobi gibi bişey olmuş, Marcao sonrası Szalai ve şimdi de Ribeiro
Morutan kap açıklandıSon gelişmeler neler arkadaşlar?
Nelson un ayak kalitesini gördükten sonra Marcao ile birlikte oynadığını hayal ettim dün maçta defalarca. Biz geriden top çıkartırken çok zorlanıyoruz. Marcao yu kapatıp luyiyi boş bırakıyorlar ki luyi açılsın hatalı pas atsın kontraya çıkalım diye. Kimse luyiye pas atmak istemiyor hatta o yüzden sürekli kaleciye dönüyoruz. Muslera bile kaç kere 2 metre önündeyken luyiye pas vermemek için top sürüp topu başkasına atıyor. Ne yalan söliyim luyiye o zaman çok üzülüyorum. Luyi çok iyi oyuncu ama defans yapan bir takımda oynaması gerekiyor kendisinden pas atması beklenmemeliŞu mutlu günde aklınıza böyle mutsuz şeyler nasıl geliyor yaw.
Onlar daha çok dalga görecek, başkan verecek kuşkuyu.Burak Başkan dalgayı gösterdi diye disiplin kuruluna sevk edilmiş ha, bunların yatacak yeri yok.
Karı da istiyormusun ...Geriye kaldı Gedson, Halil, İrfancan, yedek solbek, 6 numara
Şu 6 numara yerine Dieng yazsana renktaş.Geriye kaldı Gedson, Halil, İrfancan, yedek solbek, 6 numara
Ya farklı düşüncede değiliz ama bu sezon gerçekten içinden ayrı birisi çıkmış gibi. Takımda şuan en formda forvet kendisi malesef30 yaşına geldi yahu