Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil wahid eren dinkciyi mi alirlar Diagnede gitsin dün berkan sağdan bomboş giderken ısrarla atmadı topu
Dinkçi'yi 3. SF yapmazlar bence, Halil'de, Wahid'de genç isimler sonuçta. Çok istemiyorum ama 2 gündür Chupo Akpom yazılıyor, yedek SF için düşünülüyor olabilir.

Mohamed'i de bu kadar aklayıp paklamayalım bence. Kendisine bakmıyor muhtemelen. Mental olarak da İstanbul bozmuş olabilir çocuğu. Arap oyuncularda mental sıkıntı ihtimali çok yüksek. Tank gibi adam ayakta duramıyor şu an.
O sıkıntı da var tabi. Sanki mutsuz gibi gözüküyor. O ilk geldiği halindeki heyecan yok, çocuk geldiğinde gözlerinin içi gülüyordu o halinden eser yok

Mustafa sakatlık yaşadı o kanatlar ile Mustafa zaten gol falan atamaz orta mı yapıyoruz maçta yada yaptığımız ortaları rakip olmasa bile kendi oyuncumuza gönderemiyoruz sonra Mustafa gol atamıyor gitsin lukakuyu getir orta açamadan top getiremeden bizde gol falan atamaz
Diagne Neymar ve Di Maria ile mi oynuyor. Top gelmiyor efsanesine bir son verin.

1629828127259.webp

Morutan: fatih babamiz florya evimiz

halbuki floryaya gelmedi, nerden geliyor bu bagimlilik? Kacmak istedi zaar becali manyagindan

keşke şu sınır olmasaydı da onyekuru gibi bir kontra silahı da elimizde olsaydı..

ayrıca 10 numaranın morutana da verilmemesi lazım. türkiyede taraftar profilleri oldukça düşük olduğu için 22 yaşındaki bir oyuncudan özellikle belhanda sonrası uçması kaçmasını bekleyecekler.

cicaldau 33 yerine 10 giyse şuan çoktan linç yemişti. gedson #10 için çok daha iyi. en azından taraftar oyuncunun profilini bildiği için öyle 10 gol 20 asist beklemeyecektir.

gerekirse musleraya felan versinler de saçma sapan eleştirilerden korusunlar oyuncularımızı. şuanki futbolda hagi, sneijder, lincoln bulmak artık çok zor.

O maça göre değerlendiriyorsa hoca o maçta ilk 11 oynayan herkesi göndermesi gerekir 😀
Ben iyi oyun kötü oyundan bahsetmedim. Oyuncunun fizik ve kondisyon seviyesinden bahsettim. O kadroda bu konularda sırıtan tek adam Muhammed idi. (Akbaba'yı adamdan saymıyorum zaten) Bu görmek isteyene çok şey gösterir.
Cagneye güvenip lige başlarsak çok işimiz var
Ben Diagne ile lige başlanmalı filan da demedim.
Varsayımlar üzerinden konuşmayalım. Muhamed gibi normal şartlarda azmanın teki olan bi herif beğenmediğimiz Diagne'den bile daha az topla buluşup, daha az hava topu ve daha az ikili mücadele kazanıyorsa orda sıkıntı oyuncunun kendisindedir. Sistemde veya hocada değil.

bu adam tehlikeli

Bu Bülent Uslu yüzünden birileri ya dayak yiyecek ya da Allah korusun başına ciddi bir şey gelecek. Bu ve bunun gibilerin pompaladığı nefretin bedeli çok büyük olacak.

Yegane sorumlusu da bu şahıs ve avaneleridir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt