Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson gelsin gelmesine de 3 yerli kim olacak ? Kerem taylan ( berkan ) ?
Şu oynamaya çalıştığımız oyunu bir de Halil ve Gedson 'la izlemek isterdim reis, mesela Hastalık bu futbol adlı youtube kanalı Hatay maçında yaptığımız tüm pasların saha içindeki dağılımını göstermiş

Adsız.webp

Özellikle Taylan 'ın ve Feghouli 'nin olduğu alanlarda resmen pas cenneti kurulmuş dün sahada, ama Diagne 'nin oynadığı hücum bölgesine bakıyoruz resmen oraya topu götürememişiz bile hani durum Mohamed oynadığında da çok farklı olmuyor ama Halil öyle bir forvet oyuncusu değil tam tersine topu daha geriden alıp seni topla beraber ceza sahasına götürebilen bir hücum oyuncusu

Bir diğer mesele de 4-3-3 gibi bir düzende oynamaya devam edeceksek Berkan değil Gedson 'u arıyor bu oyun. Berkan 'ın mücadelesine hırsına diyecek sözüm yok ama işin yapıcı olma noktasında Gedson 'la kıyaslanmaz bile, Gedson 18 yaşında bir wonderkid olarak çıkmıştı Benfica 'da Avrupa piyasasına Berkan ise 23 yaşında ama geçen sene Alanya 'ya gelene kadar bir profesyonel kariyeri bile yoktu Alanya 'ya gelirken de Galatasaray 'a gelirken de özel yetenekleri onu buraya getirmedi

Kullandığımız 3 yerli oyuncu da Halil-Kerem ve Taylan olabilir, kullandığımız takım da aşağı yukarı şu olabilir

2373e8f52446abdb0c8c889ef4a70ebf1474467.webp

Tabii bu takımın da çok devam edeceğine inanmıyorum, öncelikle Marcao 'nun cezasının bittiğinde Fatih Terim 'in ne olursa olsun onu takım içinde tutacağına inanıyorum, bununla birlikte PvA 'un çok uzun süreli bizim as sol bekimiz olacağına inanmıyorum 31 yaşında bir oyuncudan bahsediyoruz eğer daha yoğun maç temposuna girmeden bile bu kadar büyük düşüş yaşıyorsa sene sonunu filan tek başına getirebileceğine inanmıyorum ki oynadığı dönemlerde de öyle inanılmaz bir katkı sağlayan oyuncu olduğuna inanmıyorum.

Böyle olması iyi mi kötü mü bilmem ama bize transfer olmak adına,kendini deliye vuran bir başka oyuncu oldu Morutan. Kendisine, bizim de delisi olduğumuz armaya tekrar hoşgeldin demek istiyorum.

Mustafa sakatlık yaşadı o kanatlar ile Mustafa zaten gol falan atamaz orta mı yapıyoruz maçta yada yaptığımız ortaları rakip olmasa bile kendi oyuncumuza gönderemiyoruz sonra Mustafa gol atamıyor gitsin lukakuyu getir orta açamadan top getiremeden bizde gol falan atamaz

Mohamede 10 bile veren olmaz bence. Bu sene Ligue 1 takimlari tek 9 tane +10 milyona transfer yapmis. Mohamedi satarsak anca 8-9 + 10-15% payla satariz diye düsünüyorum.

Hoca takmış bir kere yapacak bir şey yok. Geleceği zaman az mı arapça duyumlar kovaladık be en çok heyecanlandıran topçuydu ve hala öyle ama bizim oyun sistemimizde yükselme şansı yok gibi. Hoca özelliklerine uygun kullanmak istemiyor takmış çocuğa
Mohamed'i de bu kadar aklayıp paklamayalım bence. Kendisine bakmıyor muhtemelen. Mental olarak da İstanbul bozmuş olabilir çocuğu. Arap oyuncularda mental sıkıntı ihtimali çok yüksek. Tank gibi adam ayakta duramıyor şu an.

Bizde yapsak keske, mesela luyindamayi doktorlarin cehaleti yuzunden yollamamak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt