Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
edit.paylaşılmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Randers maçı. 60 da değil 76 dk sahada kalmış, emin olmak için baktım.hangi maç o
Şu oynamaya çalıştığımız oyunu bir de Halil ve Gedson 'la izlemek isterdim reis, mesela Hastalık bu futbol adlı youtube kanalı Hatay maçında yaptığımız tüm pasların saha içindeki dağılımını göstermişGedson gelsin gelmesine de 3 yerli kim olacak ? Kerem taylan ( berkan ) ?
Çünkü 10 yedek var.Gedson psv maçında yedekler arasında
lig maçlarınd 9 yedek yazıyorlar galibaÇünkü 10 yedek var.
7 yedek olunca yedeklerde bile olmuyor
Geçen de söyledim 11+7+3
Gedson bu +3 kısmında şu an.
Mohamed'i de bu kadar aklayıp paklamayalım bence. Kendisine bakmıyor muhtemelen. Mental olarak da İstanbul bozmuş olabilir çocuğu. Arap oyuncularda mental sıkıntı ihtimali çok yüksek. Tank gibi adam ayakta duramıyor şu an.Hoca takmış bir kere yapacak bir şey yok. Geleceği zaman az mı arapça duyumlar kovaladık be en çok heyecanlandıran topçuydu ve hala öyle ama bizim oyun sistemimizde yükselme şansı yok gibi. Hoca özelliklerine uygun kullanmak istemiyor takmış çocuğa
Gedson psv maçında yedekler arasında
O takımlar 6 7 den fazla vermezlerMM'nin başka bir sıkıntısı da olabilir.
Albayrakla arası çok iyidi, ona sürekli destek oluyordu bu boşluğu yaşamış olabilir.
10-15 veriyorlarsa satmamak aptallık olur.
Pardon yanlış yazmışım.lig maçlarınd 9 yedek yazıyorlar galiba
orada dışarıda kalıyor.