Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nacizane bir tavsiyem var, hiç bir spor kanalını ve programını izlemeyin, aşırı derecede bize düşmanlık var talimat alınmış gibi. Youtube kanallarında bunlara bin basan yorumcular programlar var. Satılmış kalem hepsi art niyetli. Ben hayatımda bu kadar çok şerefsizin tv lerde olduğunu görmedim.

Bu tablo beni inanilmaz mutlu ediyor.

E1B3E790-5AF7-4D34-B26D-3B89B02D9BAF.webp

benficali oyuncu, galiba 6 numari orta sahada nasil 3 kisiyi gecip posizyon yaratti

Irfan
Boey - Luyi - Nels - PVA
Berkan - Gedson
Morutan - Cica- Kerem
Mo

——————————

Muslera
Boey - Luyi - Nels - PVA
Morutan - Berkan - Gedson
Cica
Halil - Kerem​

Ne Mohammed nede Diagne gitmemeli. Lig, UEFA uzun marathon...

Ikiside lazim bise.

Falcao gidebilir alicisi cikarsa. bonservis falanda istemesinler. maasindan kurtulalim yeter.
Halil şuan olmazsa olmaz transferimiz olmalı. Falcao gerekiyorsa maaşının yarısını ödeyerek göndermeliyiz. Ama Halil’in oyuncu yapısı ile Mohamed ile Diagnenin oyun yapısı aynı değil. Halil daha çok yardımcı forvet gibi. Sakatlık olmayacağın garantisini bile verseler sadece rekabet için bile Diagne takımda kalması lazım. Çünkü rakip olmayınca formayı kaybetme korkusu olmayınca malesef oyuncu kendini salıyor malesef. Ki malesef şuan Mohamed şuan biraz formsuz. Diagne satılacaksa 6-7 den aşağı satılmamalı ve mutlaka benzer özellikle de yaşı genç olmak zorunda değil yerine bir forvet alınmalı. Gerekiyorsa gomis bile olabilir sonuçta tüm takım genç olmak zorunda değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt