Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.774
- 11.677
- 1.473
Kanatlardan içeri kat edip gol bulacak adamlar aldılar. Kerem de Morutan’da Barış Alpler’de bu tip adamlar. Biz bu sene kanatlardan çok rakipleri ortadan yaracağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sezon 11 numarayi almadi miForma numarasından dolayı bi cenabetlik var üzerinde. Bırak Mostafa 31 sayısı sadece seninle aranda bir uygulama biçimi olarak kalsın.
Koca PSV Benfica maçında kaç tane kenar ortası oldu ilk yarı? Toplasan 10
Bizim taraftar da hala Caner gelsin de maç başına 40 tane orta açıp biri gol olunca işe yaradığını falan düşünüyor.
Sonra Avrupa'dan niye gerideyiz
Geçen seneden gelen cenabetlikten bahsediyorum hocam. 40lanmalı. 40 hamamda ekmek kırsın. O numaranın laneti anca geçerBu sezon 11 numarayi almadi mi
Selam .Nerelerdesin Reis Forumda topu topu sevdigim 4veya 5 adam var oda ortalarda yoktu.
Gecen sezon 31 numara ile iyi di aslinda hatta golleri de rahatca atiyordu, 11 numara yi aldi sonra degisti nedenseGeçen seneden gelen cenabetlikten bahsediyorum hocam. 40lanmalı. 40 hamamda ekmek kırsın. O numaranın laneti anca geçer![]()
Uefa maçı için kapak fotoğrafı Fegh olmuş Facede
Orta açma diye bir şey yok artık futbolda.adamlar iki tane orta yapsa biri net gollük boş orta yapmıyorlar ,işin doğrusunu bi biz yapamıyoruz malesef renktaş.dün dünya orta açmışız ama iki tane net pozisyon biri gol oldu.her maç isabetli 5-6 orta bi gol getirir kısmetse.bizde sırf göz boyama için rastgele açılıyor ortalar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda ile yapacağı kıyağın en büyüğünü yapmış oldu zaten canın sağolsun be AdsEmre Akbaba ADS mevzusu kesinlikle yalan.
Akintola 2 ay sakatmış Espanyoldan Matias Vargas Adsye yakın.
Yunus bonservisiyle Demirspora gidebilir bu arada yakında netleşir
Onu ben de çözemedim daha doğrusu pek bir alaka da kuramadımGedsonu birakmalari ixin ne daha iyi olur sizce