Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2 m euroya Marcao'dan da iyi Szalai'den de

Şiir gibi tek top atıyor hücuma çıkarken

Nelsson, Aanholt, Boey, Cicaldau ve Morutan yeni geldi. Muslera ve Marcao sözlesme uzatti. Luyindama'nin sözlesmesi uzatilacak.

Diagne, Feghouli ve Mostafa kalacak gibi. Burasi 11 oyuncu etti bile.

Sekidika ve Falcao gitmek üzere diyorlar. Omar, Babel ve Yedlin 3'lüsü de gitmek zorunda bana kalirsa.

Orta açma diye bir şey yok artık futbolda.

Çizgiye inip pas veriyorsun; rasgele orta kavramının yeri kalmadı artık.

Biz de pas deniyoruz uzun süredir hatta bunu ligde ilk ve belki de tek yapan ekip biziz. Bunu bir Ömer Bayram bozuyor ama bizde de isabet sorunu var paslarda.

Bakmadan gerçekten görerek havadan yapılan ortaya ben rastgele orta diyorum,orta kavramı futbol olduğu sürece devam eder renktaş ,haa az tercih edilir ona bişey diyemem tabii.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakmadan gerçekten görerek havadan yapılan ortaya ben rastgele orta diyorum,orta kavramı futbol olduğu sürece devam eder renktaş ,haa az tercih edilir ona bişey diyemem tabii.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam yav onu yapan pek kalmadı işte. Eskiden her maç 50 tane orta yapılırdı şimdilerde sıfıra inip ceza sahasını 3e bölerek, 3 farklı hat ön ve arka direk olarak paylaşılarak pas opsiyonu kullanılıyor daha çok.

Selam .Nerelerdesin Reis Forumda topu topu sevdigim 4veya 5 adam var oda ortalarda yoktu.
aleykum selam kral bilmukabele.

reis b.elmas transferler icin olumsuz konusunca forumun da olumsuz havasina dayanamayip transfer sezonunun sonuna kadar banlamistim kendimi. olumlu hava geri donunce geri geldim bende.

herkes olumsuzken hic cekilmiyor burasi

Halil Dervişoğlu, Gedson'dan bile daha elzem. Brentford şu ana kadar oynanan 2 karşılaşmada hiç şans vermedi vermeyecek gibi bu hafta sonu kadroya alınmayıp hafta içi bize katılacağını düşünüyorum. (tahmin)

Burada önemli olan bonservisi ile almak. EPL takımları hele genç oyuncuyu kiralama taraftarı olur. Şimdi kiralarız çok büyük ihtimalle oyuncu bayağı başarılı olur ve seneye 4 yerli zorunlu olacağı için FB, BJK hepsi devreye girer almamız çok zorlaşır bunu hesaba katmalıyız. Şimdi taliplisi yok iken 3-4 milyona kapatıp almalıyız.

edit: şu an oynanan kupa maçında ilk 11 oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt