- 18 Temmuz 2009
- 82.338
- 240.843
- 5.263
Caramel Machiatokimi istersin sen Baskan bu 3‘den. ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caramel Machiatokimi istersin sen Baskan bu 3‘den. ?
Dümdüz gitsin bakalım, hocadan başlasın ilk olarak. Aykut enişte filmi geldi aklımaGedsonu birakmalari ixin ne daha iyi olur sizce
Yunus Rizeye gitmek istemedi ama Terim ikna etmişti şimdi o durum karışık malum. ADS en son 1.5 m euro teklif etmiştiSaçmalık olur bence,emre çolak aydın yılmazın tırnağı kadar şans verilmedi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta açma diye bir şey yok artık futbolda.
Çizgiye inip pas veriyorsun; rasgele orta kavramının yeri kalmadı artık.
Biz de pas deniyoruz uzun süredir hatta bunu ligde ilk ve belki de tek yapan ekip biziz. Bunu bir Ömer Bayram bozuyor ama bizde de isabet sorunu var paslarda.
Elenmeleri.Olası Şampiyonlar Ligi gelirini bir oyuncu satışı ile tölöre edebilirler.Gedsonu birakmalari ixin ne daha iyi olur sizce
14 yabanciya izin veriliyor diye 14'ün hepsini kullanmaya gerek yok bence de.ben olsam 12 yabancıdan fazlasını almam bu sene
FB taraftarından müthiş bir eser
Tamam yav onu yapan pek kalmadı işte. Eskiden her maç 50 tane orta yapılırdı şimdilerde sıfıra inip ceza sahasını 3e bölerek, 3 farklı hat ön ve arka direk olarak paylaşılarak pas opsiyonu kullanılıyor daha çok.Bakmadan gerçekten görerek havadan yapılan ortaya ben rastgele orta diyorum,orta kavramı futbol olduğu sürece devam eder renktaş ,haa az tercih edilir ona bişey diyemem tabii.
Belhanda nin zaten sneijderin boşluğunu dolduramiyacagini taraftar biliyordu maliyeti de çok yüksekti morutan maliyeti bu oyunculara göre çok düşük ve genç olması yetenekli olması taraftarı mutlu eder kanimcaAynen öyledir ama belhanda açıklama yaptıktan sonra beklentiyi kırmadılar malesef
clde olsalar daha mantikli galiba. Malum kesimin clde oynama sacmaligi biterOnu ben de çözemedim daha doğrusu pek bir alaka da kuramadım
Draxler'den ne gibi bir beklenti içerisindesin üstat? Alacağı maaş min. 3.5 4 civarı olacağını da biliyorsun zaten.Şahsen eylülde bir Draxler hamlesi bekliyorum. Eğer biryerlere imza atmazsa tabi. Satış listesindeymiş
aleykum selam kral bilmukabele.Selam .Nerelerdesin Reis Forumda topu topu sevdigim 4veya 5 adam var oda ortalarda yoktu.
Hoş geldin kralaleykum selam kral bilmukabele.
reis b.elmas transferler icin olumsuz konusunca forumun da olumsuz havasina dayanamayip transfer sezonunun sonuna kadar banlamistim kendimi. olumlu hava geri donunce geri geldim bende.
herkes olumsuzken hic cekilmiyor burasi