Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Yarım kalan bir hesap vardı onu bi kapatırızPsv bu kez de Avrupa liginde bizim gruba düşmese bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarım kalan bir hesap vardı onu bi kapatırızPsv bu kez de Avrupa liginde bizim gruba düşmese bari
Imkansiz gibiBeşiktaş 3. torba için Salzburg veya Shakhtar'dan birinin elenmesini bekleyecek
Bunu gördüm de yayınlarına biraz bakınca paylaşmamıştım. Umarım bir şekilde aramıza katılır. Gedson da gelirse Gedson başlığının yanına ismin yazılsın
Inanmak istiyorum..
hiç gerek yok benceYarım kalan bir hesap vardı onu bi kapatırız
O ilk maci unutamiyorumYarım kalan bir hesap vardı onu bi kapatırız
Inanmak istiyorum..
Bırak yarım kalsın üstadYarım kalan bir hesap vardı onu bi kapatırız
Omer bayrama devamGedson gelsin çok istiyorum ama hem Gedson hem Morutan olunca ligde baya bir sıkıntı olacak 8+3 mevzusundan ötürü. Ya kaleyi yerli yapmalıyız yada stoperlerden birini ama ikiside şu aşamada zor. Gedson olursa çok iyi olur ama olmazsa da sınır yüzünden biraz üzüntümü azaltacağım.
Eğer öyle bir ihtimal varsa eylülden önce alırız, tüm gücümüzle Gedsonla uğraçcaz galibaGruplara kalırsak avrupa'ya yazamayacağız yani?
4 yıl önce önermiştim.İhtiyacımız olan 6 numara = Ibrahima Sangare
Her şey var adamda
Halil balon degil, yardimci forvet olarak cok is yapar. Müller Style. Mosi icin dediklerine katiliyorum.Hoca Muhammed'den vazgeçecek kadar bunamadı yav, Momo perşembe günü çıkar ilk 11 oynar ve golleriyle turu getirir.Takimi gençleştirmek isterken elindeki genç forveti vermenin mantıklı açıklaması yok zaten.Mustafa Muhammed'in sorunu sezon başı sakatlık nedeniyle fiziksel olarak hazir olmayışı.Ayrica hoca da onu hirslandirmak istiyor olabilir.Bu arada evlat kontenjanından yerine koyacağı oyuncu olmadığına göre(Halil balonu gelmez inşallah) genç ve dinamik bir takımda Mustafa Muhammed çok fark yaratır.