Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Muhammed'den vazgeçecek kadar bunamadı yav, Momo perşembe günü çıkar ilk 11 oynar ve golleriyle turu getirir.Takimi gençleştirmek isterken elindeki genç forveti vermenin mantıklı açıklaması yok zaten.Mustafa Muhammed'in sorunu sezon başı sakatlık nedeniyle fiziksel olarak hazir olmayışı.Ayrica hoca da onu hirslandirmak istiyor olabilir.Bu arada evlat kontenjanından yerine koyacağı oyuncu olmadığına göre(Halil balonu gelmez inşallah) genç ve dinamik bir takımda Mustafa Muhammed çok fark yaratır.

Gigi Becali: "Bizim Morutan'ı satma gibi bir niyetimiz yoktu ancak Elmas aradı ve zorla randevu aldı. 2 saat görüştük. İnanılmaz bir diksiyonu ve ikna kabiliyeti vardı. 3.5 milyon gibi komik bir fiyata Morutan'ı sattım. Bu sabah uyandığımda “ben ne yaptım” dedim."

resim_2021-08-25_000246.webp

Masum

Gedson gelsin çok istiyorum ama hem Gedson hem Morutan olunca ligde baya bir sıkıntı olacak 8+3 mevzusundan ötürü. Ya kaleyi yerli yapmalıyız yada stoperlerden birini ama ikiside şu aşamada zor. Gedson olursa çok iyi olur ama olmazsa da sınır yüzünden biraz üzüntümü azaltacağım.

1 Eylüle kadar bitmeyen transfere ben transfer demem. Gedson'u 7 Eylül'de alsan ne olacak? Lig de bir başkası da oynar orada önemli olan avrupa.

Bu kitolano nun ağabeyi de sol bel odds bk da seneye de onu alalım

•quod erat demonstrandum•

Gedson gelsin çok istiyorum ama hem Gedson hem Morutan olunca ligde baya bir sıkıntı olacak 8+3 mevzusundan ötürü. Ya kaleyi yerli yapmalıyız yada stoperlerden birini ama ikiside şu aşamada zor. Gedson olursa çok iyi olur ama olmazsa da sınır yüzünden biraz üzüntümü azaltacağım.
Omer bayrama devam

Hoca Muhammed'den vazgeçecek kadar bunamadı yav, Momo perşembe günü çıkar ilk 11 oynar ve golleriyle turu getirir.Takimi gençleştirmek isterken elindeki genç forveti vermenin mantıklı açıklaması yok zaten.Mustafa Muhammed'in sorunu sezon başı sakatlık nedeniyle fiziksel olarak hazir olmayışı.Ayrica hoca da onu hirslandirmak istiyor olabilir.Bu arada evlat kontenjanından yerine koyacağı oyuncu olmadığına göre(Halil balonu gelmez inşallah) genç ve dinamik bir takımda Mustafa Muhammed çok fark yaratır.
Halil balon degil, yardimci forvet olarak cok is yapar. Müller Style. Mosi icin dediklerine katiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt