- 18 Temmuz 2009
- 82.348
- 240.885
- 5.263
Gedson zor Halil gelir diye düşünüyorum.üstad ne diyorsun gelecek mi sence bunlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson zor Halil gelir diye düşünüyorum.üstad ne diyorsun gelecek mi sence bunlar..
Gedson olmazsa o tarz bir adam gelir mi? Ya da bize daha çok Bakayoko gibi bir adam lazım değil mi?Gedson zor Halil gelir diye düşünüyorum.
gedson u hiç kullanmıyorlar..görünen o ki gedson için başka tatmin edici tekliflerde gelmiyor benfica ya..benfica niye ısrarla takımda tutmak istiyor..ben hala kullanacaklarından değil tok satıcıyı oynayıp son güne kadar bizden daha çok pafa koparmak derdinde olduklarını düşünüyorum..Gedson zor Halil gelir diye düşünüyorum.
Guzel ayrilmak lazimfalcao,babel,feghouli yüzsüzleri istemiyoruz sizi düşün yakamızdan
Maclari var diye seypamislardir gelcek hafta aciklanirgedson u hiç kullanmıyorlar..görünen o ki gedson için başka tatmin edici tekliflerde gelmiyor benfica ya..benfica niye ısrarla takımda tutmak istiyor..ben hala kullanacaklarından değil tok satıcıyı oynayıp son güne kadar bizden daha çok pafa koparmak derdinde olduklarını düşünüyorum..
Bakayoko ile Gedson'un oyun stili bazında pek farkı yok daha doğrusu aynı noktalara çözüm getiren oyuncular. 6 numara değil Bakayoko. Yıllardır yatan ve yüksek maaşlı Bakayoko yerine Gedson'u tercih ederim.Gedson olmazsa o tarz bir adam gelir mi? Ya da bize daha çok Bakayoko gibi bir adam lazım değil mi?
Sen önce bana olan borcunu öde, 3 yıldır üstüne yattın
Benfica 3 senedir şampiyon olamıyor, kolay kolay gençlere şans vermezler bu sezon zaten.gedson u hiç kullanmıyorlar..görünen o ki gedson için başka tatmin edici tekliflerde gelmiyor benfica ya..benfica niye ısrarla takımda tutmak istiyor..ben hala kullanacaklarından değil tok satıcıyı oynayıp son güne kadar bizden daha çok pafa koparmak derdinde olduklarını düşünüyorum..
Silermisin kardeşim...
Çok yetenekli ve çalımcı olsa da çok kendisine oynuyor. Highlightlarda iyi ama topsuz oyunda yok, taşımak zor bu tip adamları.29 yaşında, bu yaşına kadar sadece 1 kez milli olabilmiş, Transfermarkt değeri 1.5 milyon olan Nijeryalı bir oyuncuyu 1m bonservisle alıyorsun.
İlk sene 20
İkinci sene 20
üçüncü sene 14 gol katkısı.
Bu sene ilk 2 maç 3 gol katkısı. Anthony Nwakaeme'nin bugün heykelini dikmiş bir Trabzonlu. Oyuncu alırken etiketlere baksan çöp deyip tek kuruş vermezsin, ama izlersen böyle isimleri bulabiliyorsun.
psv maçlarında hiç süre almadıMaclari var diye seypamislardir gelcek hafta aciklanir