Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne borcuymuş bu? Ben forumdan kimseyle iddiaya girmedim. Yıllar önce bir künefe muhabbeti döndü aramızda onu da gönderdim. Başka bir mevzu yok. En sevmediğim şey iddianın üstüne yatılması. Ben bunu hiç yapmam. Huyum değil. Varsa böyle bir şey hatırlat özür diler hemen öderim???
Bence b12 kullan, insan utanır şunu yazmaya.

Silermisin kardeşim...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
4778a3bd5eb29e5272e297e257d8f43b.jpg

;)

Bakayoko ile Gedson'un oyun stili bazında pek farkı yok daha doğrusu aynı noktalara çözüm getiren oyuncular. 6 numara değil Bakayoko. Yıllardır yatan ve yüksek maaşlı Bakayoko yerine Gedson'u tercih ederim.
Rennes ve Monaco yıllarında sanki daha defansif özellikleri olan bir oyuncu diye hatırlıyorum. Bizim ortasahaya sanki biraz Melo tarzı, Fernando tarzı bir adama daha çok ihtiyaç var diye düşünüyorum.

Benfica 3 senedir şampiyon olamıyor, kolay kolay gençlere şans vermezler bu sezon zaten.

ŞLye de kaldılar şimdi, bir ya da iki oyuncu daha alacaklardır, sonrasında salabilirler Gedson'u.
salacaklarsa bari 2 eylüle kadar salsınlar..sonrasında zaten avrupa için listeye ekleyemiyoruz..ki onlar içinde sanırım avrupa için liste olayı 2 eylüle kadardır diye tahmin ediyorum..aynı mı tüm avrupa ülkeleri için bu son liste verme tarihleri?

Rennes ve Monaco yıllarında sanki daha defansif özellikleri olan bir oyuncu diye hatırlıyorum. Bizim ortasahaya sanki biraz Melo tarzı, Fernando tarzı bir adama daha çok ihtiyaç var diye düşünüyorum.
Melo, Fernando tarzı oyuncu alamayız o maliyetler artık karşılanmaz.

Ibrahima Sangare gibi onların gencini bulabilirsin, o da şu anki yerli kuralında zor gözüküyor.

Cocukken serhat akin,appiah ve anelka manyagi bizde oynasin istemistim.😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt