Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen becali 10mden aşağı inmez diyordu .d

bence olaru düşebilir buraya ama octavian'ı salmaz. 20m üzerini görene kadar çürütür octavian'ı.
morutanı izlerken her ikisini de beğenip konularını açmıştım buraya :d
Olaru ve Cicaldau transferlerini ilişkilendirmişti Rosu. Olaru olmayınca Cica'yı almışız ona göre. O iş olmaz gibi.

Yusuf gecen seneden beri seni takip ediyorum. Arapça ve Romence de baya ilerledin. Sıra Portekizce de gibi. :)

tas gibi bir cdm almadigimiz sürece bu sezon bitmez

taylan ve berkan oyun kurma görevinden cok kaciyorlar ve tüm isi stoperlere birakiyorlar

böyle devam edersek luyindama her mac küfür yemeye devam eder yok yere

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hmm

Olaru ve Cicaldau transferlerini ilişkilendirmişti Rosu. Olaru olmayınca Cica'yı almışız ona göre. O iş olmaz gibi.

Yusuf gecen seneden beri seni takip ediyorum. Arapça ve Romence de baya ilerledin. Sıra Portekizce de gibi. :)
1629888436137.webp

bakıyorum oraya ara ara bizle adı geçen genco geçen maç şov yapmış maalesef porto ve sporting fanları onu konuşuyor

6 numara gelebilir ama sınırdan dolayi gelme ihtimali az bence

aynen becali 10mden aşağı inmez diyordu .d

bence olaru düşebilir buraya ama octavian'ı salmaz. 20m üzerini görene kadar çürütür octavian'ı.
morutanı izlerken her ikisini de beğenip konularını açmıştım buraya :d
Becali yatsın kalksın parmaya dua etsin bundan sonra hiçbir adamdan 10+ gelir edemez hatta 10’a yakın bile zor

Rararara daki yoruma katılıyorum
Düz top izleyici olarak
Bire bir aynı yorumun 1 saat arayla gelmesi beni garip düşüncelere gark etti.

Geçenlerde de bu arkadaş TJK Kaan'ı aldı biz niye almadık diye herkese sallıyordu

İş olmayınca salağa yatıyorlar tabii klasik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt