Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.940
- 20.704
- 2.333
İmkansız dememiş ki zaten teklif yok uzun bir süreç olacak demiş transfer için son günlerdeyiz artık
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmkansız dememiş ki zaten teklif yok uzun bir süreç olacak demiş transfer için son günlerdeyiz artık
wonderkidAmavinga mi
50kya aldığı cordea milli takıma seçilmiş. bu sezon leş atan olaru da milli takıma seçilmiş. piyasa yaptırmaya calısıyor herhal.Becali, Morutan'dan gelen parayla 100'er bin € bonservis ödeyerek 3 genç alacakmış. Onları da takip etmek lazım.
Olaru ve Cicaldau transferlerini ilişkilendirmişti Rosu. Olaru olmayınca Cica'yı almışız ona göre. O iş olmaz gibi.aynen becali 10mden aşağı inmez diyordu .d
bence olaru düşebilir buraya ama octavian'ı salmaz. 20m üzerini görene kadar çürütür octavian'ı.
morutanı izlerken her ikisini de beğenip konularını açmıştım buraya :d
tas gibi bir cdm almadigimiz sürece bu sezon bitmez
taylan ve berkan oyun kurma görevinden cok kaciyorlar ve tüm isi stoperlere birakiyorlar
böyle devam edersek luyindama her mac küfür yemeye devam eder yok yere
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Lazım oldukça giriyor demek ki ahbertpopescu hala oynuyor mu yaw
Saçmalama ulan, forumda bile kayıtları var ne iddia etmesi.Yetmez ama evet hatırladım. Ama onda adını koymamıştık. Sadece iddia ettik. İyi forumlar.
Terim istiyordu en sonwonderkid
Olaru ve Cicaldau transferlerini ilişkilendirmişti Rosu. Olaru olmayınca Cica'yı almışız ona göre. O iş olmaz gibi.
Yusuf gecen seneden beri seni takip ediyorum. Arapça ve Romence de baya ilerledin. Sıra Portekizce de gibi.![]()
Ben daha sert biri istiyorum bugün elimizde prime melo olsa marcao luyindamaya herkes hayrandi gol falan yemezdikberg nöbetindeyim renktaş habern olsun
Rararara daki yoruma katılıyorum![]()
galatasaray futbol takımı
gedson ve halil'den daha çok, gerçek bir defansif bir orta sahaya ihtiyacı olan takımım. devşirme defansif orta sahalarla devam edersek luyindama daha çok günah keçisi olur. mevcut orta sahamız yüzünd...gss.gs
Hmm
Becali yatsın kalksın parmaya dua etsin bundan sonra hiçbir adamdan 10+ gelir edemez hatta 10’a yakın bile zoraynen becali 10mden aşağı inmez diyordu .d
bence olaru düşebilir buraya ama octavian'ı salmaz. 20m üzerini görene kadar çürütür octavian'ı.
morutanı izlerken her ikisini de beğenip konularını açmıştım buraya :d
Bire bir aynı yorumun 1 saat arayla gelmesi beni garip düşüncelere gark etti.Rararara daki yoruma katılıyorum
Düz top izleyici olarak
Olay başkaymışBire bir aynı yorumun 1 saat arayla gelmesi beni garip düşüncelere gark etti.
Geçenlerde de bu arkadaş TJK Kaan'ı aldı biz niye almadık diye herkese sallıyordu
İş olmayınca salağa yatıyorlar tabii klasik
Çerezleri sil, sayfa yönlendirmelerini kapat.Beyler ana sayfayı açmaya çalıştığında bu şekilde bir erkanla karşılaşan var mı?Dün geceden beri beni bu sayfaya atıyor.
@Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım @Danyal Artemis
Beyler nasıl düzeltebilirim,yardımcı olabilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 136006