Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesici 6 numara lazım değil
iydi, şimdi de
Sangare gibi hem kesici hem pasör hem de oyunu öne yıkacal holding lazım

Ona da en az 5 m euro lazım zamanında Sangare 7 kağıda fırsat transferiydi, PSV değerlendirdi.

Boscagli ile ikisi gelen her topu topluyor ve hızlıca dikine oynuyorlar, Boscagli de 2 kağıda alınmış totalde Luyindama parası.
Ibrahima Sissoko var bildiğim, o da 7 milyona biter. Sangare tam fırsat transferiydi, şimdi de Sissoko öyle. Çünkü Strasbuorg 3'lüye dönüp, Sissoko'yu stopere çekti. Bu nedenle alabileceğimizi düşünüyorum.

Florentino getafe haberini ilk bu vermis 17 agustosda

Gedson olursa ilk bundan duyariz

Gedson gelse Taylan'ın toparlaması lazım özellikle pozisyon almada nedense bir gerileme var, Berkanla mı çakışıyorlar anlayamadım o kısmı.

Ben zaten topla çıkarken rakip yarı sahadaki konumlanmamızı anlayamıyorum.

Sırtı dönük hic top alamiyor. Hala topu ayagina aldigi zaman düşünüyor, halbuki o bölgenin adami bunu yapmaz.

Halil ile Gedson'u biz değilde başka bir Türk kulübü istese idi Gedson'u 5 milyona,Halil'i 2 milyona satarlardi.Biz isteyince olay farklilisasiyor.Transfer konusunda garip bir cenabetliğimiz var

Gedson'un yerine ismi geçince 3-4 video izledim. Beni çok etkiledi bu adam. Asıl mevki 10 numara ama merkezde de oynuyormuş. Gerçi bu sezona 1 gol 1 asistle başlamış en az 7-8 çekerler ama bence değer.

Buda gelsin gedsona da salça olalım kafamıza uyarsa o da gelsin 3tane 8 ile oynarız :asd: kale ve defansa da türk aldık mı çiçek

Çok doğru transferler yaptık fakat sıralama hatası yaptık bana göre,ilk yapmamız gereken ve en acil bölge taylanin olduğu bölgeydi o bölge boş kaldığı sürece gol yemeden stoperlere sovmeden maç geçmez bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt