Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.318
- 25.694
- 3.183
Getafe'ye kiralanmış Record haberine göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Getafe'ye kiralanmış Record haberine göre.
Ibrahima Sissoko var bildiğim, o da 7 milyona biter. Sangare tam fırsat transferiydi, şimdi de Sissoko öyle. Çünkü Strasbuorg 3'lüye dönüp, Sissoko'yu stopere çekti. Bu nedenle alabileceğimizi düşünüyorum.Kesici 6 numara lazım değil
iydi, şimdi de
Sangare gibi hem kesici hem pasör hem de oyunu öne yıkacal holding lazım
Ona da en az 5 m euro lazım zamanında Sangare 7 kağıda fırsat transferiydi, PSV değerlendirdi.
Boscagli ile ikisi gelen her topu topluyor ve hızlıca dikine oynuyorlar, Boscagli de 2 kağıda alınmış totalde Luyindama parası.
Dr.Levent'in ahı var diyebilir miyizLuyindama iki maçtır top alıyor kimse kendini boşa çıkarmıyor ya şaka gibi.
Diyagonal pas deneseler dicem o da yok.
Gedson gelse Taylan'ın toparlaması lazım özellikle pozisyon almada nedense bir gerileme var, Berkanla mı çakışıyorlar anlayamadım o kısmı.
Ben zaten topla çıkarken rakip yarı sahadaki konumlanmamızı anlayamıyorum.
Hepsi kolpa, bizim lig 102-103 ü gecmezYa ne 129u geçelim.
Kolpa veriler.
110 civarı koşuyoruz canım zorlarsak. 5 değişiklik hakkı geldigi için 2-3 km arttı çünkü ortalama.Hepsi kolpa, bizim lig 102-103 ü gecmez
Niye yavDr.Levent'in ahı var diyebilir miyiz
Gedson'un yerine ismi geçince 3-4 video izledim. Beni çok etkiledi bu adam. Asıl mevki 10 numara ama merkezde de oynuyormuş. Gerçi bu sezona 1 gol 1 asistle başlamış en az 7-8 çekerler ama bence değer.
kale ve defansa da türk aldık mı çiçekGedson bjk ihtimali nedir renktaş?
Oha kasimpasa 13 kisi mi oynadiniz 130km ne?