Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.784
- 11.684
- 1.473
Marcao’yu zorunlu opsiyon olmadan kiralamak hatadır. Adamı almasalar önümüzde ki yıl cezasına burada devam edecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorumki dostumYalan mı Sekidika
marcao satışı hakkında yorumunu alalım üstat? başlığında bir benle sen satılmalı diyorduk. forumda karar değiştirenler görüyorum epey. şuan herkes satılmalı modunda ama ucuza gitmesine çekinenler de var tabi haklı olark.İyi mi bu herif
10 milyona satılmasını isterim ama opsiyonda zorunluluk olmadan kiralanması iyi olmaz. kötü bir performans durumunda tekrar ilgi görme ihtimali çok düşer.Marcao icin 15-20 milyon euro bekleyenler ilk hatasinda niye 10 milyona satilmadi 5-6 milyon veren olursa hemen satin yorumlarini gorur gibiyim![]()
Ben de Marcao nun oyle vazgeçilmeyecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum . Satılıp yerine Gedson gelecekse ve oraya yine genç bir sol stoper alınacaksa gitse üzülmemMarcaoyu fazla abartiyorsunuz bu adamdan alinabilecek max budur ilk oynadığı Göztepe maçından beri diyorum mentali zayıf adamdan çok iyi stoper olmaz sürekli istikrarsız olur biraz iyi fiyat görünce anında satmazsan elinde patlar
10+satıştan pay falan veren varsa satılmalı da bence bu mevzu soğumadan kimse çift hane vermez.marcao satışı hakkında yorumunu alalım üstat? başlığında bir benle sen satılmalı diyorduk. forumda karar değiştirenler görüyorum epey. şuan herkes satılmalı modunda ama ucuza gitmesine çekinenler de var tabi haklı olark.
Ben de hayat yolunda bir öğrenciyim her gün yeni şeyler öğreniyorum bana al lütfenBabel ve Falcao gitsin.. bi öğrenciye forma benden
Sence baskan ve hoca zorunlu opsiyon olmadan kiralik gitmesine izin verir mi? Zorunlu satin alma olmadigi surece masaya bile oturmazlar.10 milyona satılmasını isterim ama opsiyonda zorunluluk olmadan kiralanması iyi olmaz. kötü bir performans durumunda tekrar ilgi görme ihtimali çok düşer.
Forumda öğrenci yok berkBabel ve Falcao gitsin.. bi öğrenciye forma benden
10 artı yüzde 20 paya sat. Al ozanı yerine tüm sınırlar kalksın.10+satıştan pay falan veren varsa satılmalı da bence bu mevzu soğumadan kimse çift hane vermez.
ben de bunu istiyrom t. berk abiBabel ve Falcao gitsin.. bi öğrenciye forma benden
Iste bende o nu düsünüyorum. Halili ilk 11 de bende isterim ama gol olayini ne kadar sirtlayabilir. Orada takili kaliyorum. Yoksa seneye irfan ilk 11, nandoya da heykel yapip yollar ayrilir bencehalil kerem kılınç taylan berkan 3lü kontenjanı doldurur bir şekilde + kaleye irfan alırsak bazı maçlara ilk 11 başlayabilir
Babel ve Falcao gitsin.. bi öğrenciye forma benden
AdMirim bana güvenmezsin ama videoları çok çok iyi olur bundan ama 5ten aşağı bırakmazlar gibiİyi mi bu herif
Kanat cözme de olmuyor morutan var.kardeşim bu kaan'a 7 vermeyi haklı mı çıkarıyor ?? gider kanat orta saha çözersin en kötü alt yapı koyarsın senin gözün kararmış