Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bi tane wideosu vardı youtubda tekniği fln baya iyi vede ayı gibi

Marcao icin 15-20 milyon euro bekleyenler ilk hatasinda niye 10 milyona satilmadi 5-6 milyon veren olursa hemen satin yorumlarini gorur gibiyim :asd:
10 milyona satılmasını isterim ama opsiyonda zorunluluk olmadan kiralanması iyi olmaz. kötü bir performans durumunda tekrar ilgi görme ihtimali çok düşer.

Marcaoyu fazla abartiyorsunuz bu adamdan alinabilecek max budur ilk oynadığı Göztepe maçından beri diyorum mentali zayıf adamdan çok iyi stoper olmaz sürekli istikrarsız olur biraz iyi fiyat görünce anında satmazsan elinde patlar
Ben de Marcao nun oyle vazgeçilmeyecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum . Satılıp yerine Gedson gelecekse ve oraya yine genç bir sol stoper alınacaksa gitse üzülmem

marcao satışı hakkında yorumunu alalım üstat? başlığında bir benle sen satılmalı diyorduk. forumda karar değiştirenler görüyorum epey. şuan herkes satılmalı modunda ama ucuza gitmesine çekinenler de var tabi haklı olark.
10+satıştan pay falan veren varsa satılmalı da bence bu mevzu soğumadan kimse çift hane vermez.

10 milyona satılmasını isterim ama opsiyonda zorunluluk olmadan kiralanması iyi olmaz. kötü bir performans durumunda tekrar ilgi görme ihtimali çok düşer.
Sence baskan ve hoca zorunlu opsiyon olmadan kiralik gitmesine izin verir mi? Zorunlu satin alma olmadigi surece masaya bile oturmazlar.

Babel ve Falcao gitsin.. bi öğrenciye forma benden
ben de bunu istiyrom t. berk abi

1629895383322.webp

halil kerem kılınç taylan berkan 3lü kontenjanı doldurur bir şekilde + kaleye irfan alırsak bazı maçlara ilk 11 başlayabilir
Iste bende o nu düsünüyorum. Halili ilk 11 de bende isterim ama gol olayini ne kadar sirtlayabilir. Orada takili kaliyorum. Yoksa seneye irfan ilk 11, nandoya da heykel yapip yollar ayrilir bence

kardeşim bu kaan'a 7 vermeyi haklı mı çıkarıyor ?? gider kanat orta saha çözersin en kötü alt yapı koyarsın senin gözün kararmış
Kanat cözme de olmuyor morutan var.

su an iki türk osda, bir sey eksik diyoruz. Tek ihtimal halil forvete, ya da Irfan kaleye ya da kaan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt