Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iste bende o nu düsünüyorum. Halili ilk 11 de bende isterim ama gol olayini ne kadar sirtlayabilir. Orada takili kaliyorum. Yoksa seneye irfan ilk 11, nandoya da heykel yapip yollar ayrilir bence

halil/kerem-mo/diagne-morutan/feg

olur ileri hat. halil'in tek santrafor çıktığı maçlar olur elbet ama çoğunluk olarak bu düzende oynarız. onun dışında berkan ve taylan banko oynar gibi gözüküyor. bazen berkan taylan rotasyona girer kılınç 11e alınır falan.

10+satıştan pay falan veren varsa satılmalı da bence bu mevzu soğumadan kimse çift hane vermez.
işin içinden minimum zararla çıkarız umarım. marcao hakkında geçmişte yaptığım yorumlar belli ama ben kendi adıma hocanın kararına saygı duyup arkasında olacağım.

Sonunda farkeden biri çıktı. Ben bunu söyleyince bana Halil oynar forvette diyorlar. Birincisi Halil daha alınmadı ikincisi de Halil hedef santrafor da değil.

Yapılacak tek şey Pva'yı kesip Ömer'i oynatmak. Yani yeni bir transferi kesmek zorunda kalıyoruz. Planlama yanlışlığı olduğunu, Nelson alınınca sistemin kilitlendiğini yazdım durdum. Gedson gelince milyon eurolar verdiğimiz transferlerimizden kimi keseceğimizi tartışacağız.
Yedekten babelller mabeller girecegine yeni transferler girer iste yaw .Niye boylesiniz siz .Her oyuncu ilk 11 cikacak diye bisey yok.Bazen butun iyileri 11 koyuyorsun isler yolunda gitmiyor bi bakiyorsun kenarda Omer Babel Arda Feg var en azindan yeniler olur.

marcao ve mohammed konusunda başkanın sakin kalması lazım

3 sene filan hikaye 6 ay sonra bambaşka şeyler konuşabiliriz

10+olmadıkça ikisine de sahip çıkmak şart

yeni dönemde kritik rol oynayabilirler

o dönem çok uzak değil
Özellikle Avrupa liginde performans gelirse bu rakamlar komik kalir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt