Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5 a fitken + cocuk cok isterken o eski yönetim denilen….. ler almadi7-8'e son günler bırakacaklar bence. Hissiyat tamamen. Bu arada Kaan için 5,5 peşini hayatta vermem.
Iste bende o nu düsünüyorum. Halili ilk 11 de bende isterim ama gol olayini ne kadar sirtlayabilir. Orada takili kaliyorum. Yoksa seneye irfan ilk 11, nandoya da heykel yapip yollar ayrilir bence
o kadar masrafa gerek yok. aytaç'ı ayakkabı boyası ile boyarız.Gedsonu alamazsak Malatyanın genç ön liberosunu alalım . Yemin ederim yüzü aynı Gedson . Saçları bonus yaptı mı aynı o olur
işin içinden minimum zararla çıkarız umarım. marcao hakkında geçmişte yaptığım yorumlar belli ama ben kendi adıma hocanın kararına saygı duyup arkasında olacağım.10+satıştan pay falan veren varsa satılmalı da bence bu mevzu soğumadan kimse çift hane vermez.
o kadar masrafa gerek yok. aytaç'ı ayakkabı boyası ile boyarız.
oooo iyi laf sokmuşsun Renktaş Helal OlsunElif 16 ise marcao 25 milyon €
Irkçılık olma ihtimali yüksek siler misin?o kadar masrafa gerek yok. aytaç'ı ayakkabı boyası ile boyarız.
kral helal yw hiç umudunu kaybetmiyorsunmarcao ve mohammed konusunda başkanın sakin kalması lazım
3 sene filan hikaye 6 ay sonra bambaşka şeyler konuşabiliriz
10+olmadıkça ikisine de sahip çıkmak şart
yeni dönemde kritik rol oynayabilirler
o dönem çok uzak değil
silmemIrkçılık olma ihtimali yüksek siler misin?
Yedekten babelller mabeller girecegine yeni transferler girer iste yaw .Niye boylesiniz siz .Her oyuncu ilk 11 cikacak diye bisey yok.Bazen butun iyileri 11 koyuyorsun isler yolunda gitmiyor bi bakiyorsun kenarda Omer Babel Arda Feg var en azindan yeniler olur.Sonunda farkeden biri çıktı. Ben bunu söyleyince bana Halil oynar forvette diyorlar. Birincisi Halil daha alınmadı ikincisi de Halil hedef santrafor da değil.
Yapılacak tek şey Pva'yı kesip Ömer'i oynatmak. Yani yeni bir transferi kesmek zorunda kalıyoruz. Planlama yanlışlığı olduğunu, Nelson alınınca sistemin kilitlendiğini yazdım durdum. Gedson gelince milyon eurolar verdiğimiz transferlerimizden kimi keseceğimizi tartışacağız.
Özellikle Avrupa liginde performans gelirse bu rakamlar komik kalirmarcao ve mohammed konusunda başkanın sakin kalması lazım
3 sene filan hikaye 6 ay sonra bambaşka şeyler konuşabiliriz
10+olmadıkça ikisine de sahip çıkmak şart
yeni dönemde kritik rol oynayabilirler
o dönem çok uzak değil