- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.267
- 4.608
Ileriye bitirici adamlar alsın. Ömer de topun başına geçmesin razı olurumHoca ömer hayrani cikti. Yabanci kuralinda aanholt yerine bolca görecez gibi ömer. Hocanin bir bildigi vardir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ileriye bitirici adamlar alsın. Ömer de topun başına geçmesin razı olurumHoca ömer hayrani cikti. Yabanci kuralinda aanholt yerine bolca görecez gibi ömer. Hocanin bir bildigi vardir
Biz işi bitirdiğimiz için, madara olmamak için böyle konuşmuş olmasın. Yoksa kulübü bırakmıyor der geçerdi, iddaasını ortaya koyardı, nasıl olsa kulübü vermeyecek yaBjk vazgeçmiş gedsondan bize geliyordur inş
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
takip ediyorum ama ben sahsen tr'den takım alınması taraftarı değilim ısıtan gün çok tecrübeli bu konularda secimden oncede bı proje vardı inşallah hayata gecer tamamen yurt dısı odaklı olmalı bence bu projelerYönetici Işıtan Gün'ün kendi başkan olduğu takımı var Hollanda'da(Fortuna Sittart). Yönetiminde pilot takım planı var ama yurt içinde Niğde Spor'u alacaklardı en son 3. ligde.
Bizi istemiyor diyemiyor da vazgeçtik diyor gedson hiç istememiştir bunları akılları sıra bize de gelmesin diye araya girdiler ama yine de gelecek inşVaz mi gecmiş![]()
![]()
Katılacak dedi ilk sonra katilabilir diye çevirdi. Bence de Halil ve irfancan alınacakhoca aramızda yerliler katılabilir derken baya net konuştu. en az 2 yerli transferi daha bekliyorum.
- halil ibo derviş
- irfo eğribayat olursa mükemmel olur.
BU ADAMI ALIN BAŞIMDAN. HAYATINDA SOLA OYNAMAMIŞ ADAMI SOL KANAT YAPTI MECZUP KEL
Doğruya doğru yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlasa bile "yabancı" kaleciye gitmekten yanayım, Doğan Alemdar 'ın o potansiyeli olduğuna inanıyordum 18 yaşında olduğu için ama İrfan Can 23 yaşında hani çok büyük bir eşik atlaması lazım Galatasaray seviyesinde ilk 11 oyuncusu olması için ama Doğan 'ın atıyorum bugün ki İrfan Can yaşına gelmesi için önünde 5 senesi var 5 sene içinde çok büyük bir eşiği atlayabilirdiKaleci için irfan Can dışında piyasada pek isim kalmadı hedef belli gibi, banko oynayacak başka bir yerli transfer planı Ozan Kabak olabilir cidden