Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan'ı bedavaya aldık yahu muazzam iş, Fatih hoca sürpriz bir 10no hamlesi gelebilir gibi bir hava yarattı bende, ya Melo gelecek 10u verecek ya da bir hamle daha gelecek hücum rotasyonu zenginleşecek

Yönetici Işıtan Gün'ün kendi başkan olduğu takımı var Hollanda'da(Fortuna Sittart). Yönetiminde pilot takım planı var ama yurt içinde Niğde Spor'u alacaklardı en son 3. ligde.
takip ediyorum ama ben sahsen tr'den takım alınması taraftarı değilim ısıtan gün çok tecrübeli bu konularda secimden oncede bı proje vardı inşallah hayata gecer tamamen yurt dısı odaklı olmalı bence bu projeler

hoca aramızda yerliler katılabilir derken baya net konuştu. en az 2 yerli transferi daha bekliyorum.

- halil ibo derviş
- irfo eğribayat olursa mükemmel olur.
Katılacak dedi ilk sonra katilabilir diye çevirdi. Bence de Halil ve irfancan alınacak

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaleci için irfan Can dışında piyasada pek isim kalmadı hedef belli gibi, banko oynayacak başka bir yerli transfer planı Ozan Kabak olabilir cidden
Doğruya doğru yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlasa bile "yabancı" kaleciye gitmekten yanayım, Doğan Alemdar 'ın o potansiyeli olduğuna inanıyordum 18 yaşında olduğu için ama İrfan Can 23 yaşında hani çok büyük bir eşik atlaması lazım Galatasaray seviyesinde ilk 11 oyuncusu olması için ama Doğan 'ın atıyorum bugün ki İrfan Can yaşına gelmesi için önünde 5 senesi var 5 sene içinde çok büyük bir eşiği atlayabilirdi

Eğer kalecimiz Uğurcan / Altay veya Doğan olmayacaksa yerli kalecilere en azından şimdilik gitmemekten yanayım,

Bu gidişle burak başkanın dövmesini yaptırıcam galiba kalbimin üstüne beyaz eşya alır gibi genç yetenek avlıyor başkanım 😍

DKbfobrXUAISv9r.jpg

10 numara da alalım ama seneye patlamasak ya.

14 yabancı olacak seneye şu kuralı elden geçirmeleri lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt