- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.071
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşı yüksek ve kiralamaya da yanaşmıyorlar gibi.Ozan’ı kiralık veriyolar mı adminim büyük avantaj olur
Yok yaw 3-4 milyon gibi bir şeydi onun bonservis. Maaşı yüksekti ama Arda da az almıyordu son dönemlerinde.arda zamansız gitmeseydi doldururduk yerini. gelen tüm parayı rieraya basmıştık![]()

arda zamansız gitmeseydi doldururduk yerini. gelen tüm parayı rieraya basmıştık![]()
Sal beni Sıddık.Ben izledim kefilim çift haneye satılır kafa atmazsa.
![]()
![]()
Fenerbahçe Yönetimi, yüksek maliyetler nedeniyle transferde fırsat transferlerine odaklandı. Kulübün geleceğini riske etmek istememe fikri var. (beIN)
inşallah bu ribeironun fiyatı uçmamıştır. ben de izlemedim ama bizim scout ekibi iyi iş çıkarıyor marcao yu aratmayacak adamı bulurlar bence. boscagli yi psv bırakırmı ki. çok para isterler onun içinPortekizli Ribeiro var işte ama izlemedim hiç.
Keşke Boscagli bizim olsa
Sekidika - Belçika yolcusu deniyorHoca birazdan bir giden aciklanicak dedi kim o
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birkaç manipülatif ithamlara ilgi göstermeyelim.Bu konunun lokomotifi olduğumuzu ard-ı göz etmeyelim derim
DeepGala
SekidikaHoca birazdan bir giden aciklanicak dedi kim o
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Merak ettigimden soruyorum biz topluca camdan atlasak fenerbahce camiasi da topluca camdan atlar mi sizce?![]()
![]()
Fenerbahçe Yönetimi, yüksek maliyetler nedeniyle transferde fırsat transferlerine odaklandı. Kulübün geleceğini riske etmek istememe fikri var. (beIN)
Popescu yu ucuza bırakmazlar ıanis Hagi oleru coman alınabilecek oyuncular diye düşünüyorumFtnin romanya futbolu yeni jenerasyon yakaladı demeside ilginçti
Popescu veya ianis isimleride geçti bugün, birini daha düşürebiliriz
varMorutan daorta var mi