Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao'yu niye satıyoruz en iyi ve en değerli futbolcumuz bu köy peyniri Kerem'in başımıza ördüğü çoraba bakın. Marcao satılırsa Kerem top felan oynayamaz ileride ne dediğimi anlarsınız bu tribün takacak birini aradığı zaman tüm oklar Kerem'e çıkar.

Marcao'nun değeri minimum 12 milyon euro'dur.

Popescu yu ucuza bırakmazlar ıanis Hagi oleru coman alınabilecek oyuncular diye düşünüyorum
Biz aylar önce burda bunu konuşmuştuk romanya pazarı,wonderkidler falan,hatta girmemiz gereken pazar romanya değil demiştim

Ft ve scout ekibi girmeyi tercih etti, anlaşılan dahada alıcaz birilerini

İanis
Stanciu
Morutan
Cicaldu
Tanase
Coman
Man
Popescu
Olaru

Hepsinin adı geçti nerdeyse

Gedson dışında yabanci gelmez sürpriz 10 dediği muhtemelen görkem denen çocuktur . Hoca deli değil yabancı sınırıni gayet iyi biliyor..
Yalnız marcao iyi paraya satılıp ozan k. alınırsa bu konuda çok rahatlariz

Marcao'yu 12 ye satardım direkt 3-5 arası sol stoper bulunur listede vardır diye düşünüyorum

Biz Marcao'yu çok ucuza almadık. 10 ve üzerine satılmalı bencede.

"Profesyonel futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira (Marcao) ve kulübü Grupo Desportivo De Chaves-Futebol Sad ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

aynen öyle oldu kral kimi istesek geldi bu dönem :d
eşref/metin kazansın elmas seçilirse çok üzülmem diyordum. şardan kazansaydı çoğu kişi gibi baya sogurdum takıma .d
bastan dedim elmas cok iyi olacak diye. Sükür haksiz cikmadim. O kadar da ugrastim rahat olun diye, hemen her yeri yangina verdiniz xd. secim gec oldu, transfer cezasi vs. var dedim, yok illahi yangin .d

Yap bir krallık

1629905785925.webp

Geçen sene Alderete listedeydi, Hertha'ya gitti, bu sene de Valencia kiraladı sanırım.

Aslında Facunda Medina 3.5a gitti geçen sene, bence iyi seçenekti çocuk 1 senede çok yükseldi, Olimpiyatlarda falan da oynadı.

Medina deyince yine aklıma geldi ben olsam sol sağ bakmam Faes'i alırım. Belçikalı parlayamamış mis gibi wonderkid işte.
bu bahsettiğin faes her an parlayabilir. potansiyelli bi oyuncuya benziyor

marcao beyi 10 milyon ve sonraki satıştan %10'la krasnodar'a saralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt