- 6 Eylül 2014
- 94.561
- 65.251
- 4.608
Mabadi bunu kandiriyorHY : "Galatasaray Marcao'nun sözleşmesine sonraki satıştan yüzde koyduracak. Benim aldığım bilgi %30 yönünde fakat çok zor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mabadi bunu kandiriyorHY : "Galatasaray Marcao'nun sözleşmesine sonraki satıştan yüzde koyduracak. Benim aldığım bilgi %30 yönünde fakat çok zor."
Bilmiyorum taylan içinde önceden sorsalar dalga geçerdik muhtemelenYok be kanka ne registası ne berkayı
Sana her gün bir şey söyleniyor zaten Haluk. Bırak artık bu işi yapamıyorsunHY: "Gedson bugün itibariyle çok zor, bana bugün bu söylendi."
Banada bitti dediler te Allahım yaHY: "Gedson bugün itibariyle çok zor, bana bugün bu söylendi."
7.5+%30a ben okeyim nellsonun yanına raduyu alalım bizim rumen gencolara abilik yapsın%30 istiyorsak bonservis dusuktur
einstein mode off
Tavır alacak yerliyi satardım ben sınır olmasa. Kerem o maçta zibidi gibi top kaptırıp birde hiç kovalamayarak defansın sürekli yoktan efor sarfetmesine sebeb oluyordu. Adam bunu bir uyarmış, iki uyarmış, üç, dört derken birde herif sus yapmış buna.Yaptığı yanlışın büyüklüğünü bir kenara bırakarak söylüyorum, bence satmalıyız.
Yerliler çoktan bu herife tavır almışlardır. Bu saatten sonra zor dikiş tutar yani.