Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao'nun 9-10 milyon gibi bir bedelle satışı mümkün olursa güzel olur

aldığımızın neredeyse 3 katı bu para.

bence fiyatını daha yukarı çekemeyeceğiz. ligde şampiyon olsak da cl ya da al başarısı yakalamadıkça oyuncuya değer katmamız zor. o başarı da bu aralar gelecek gibi durmuyor

böyle bir yapılanmaya girilmişken hoca marcaoyu sattırmaz. satılsa bile yerine gelecek topçu çoktan hazırdır diye düşünüyorum.

Şu transferler geldiğinde söylediğiniz ilk sözlerden birisi bir kaç yıl içerisinde 10-15 milyona satarız lafı. Marcao için de aynı sözler söylendi. Şimdi ise satışı olma ihtimali varken karşı çıkanlar oluyor.
Anlıyorum bu olay yüzünden satılması vs gibi düşünceler içerisinde biraz duygusal yaklaşımlar olabilir anlarım... ancak artık bizimde zamanı geldiğinde değerini bulduğunda oyuncular ile vedalaşmalara alışmamız gerektiğini düşünüyorum. Umarım 12 bandında bir rakama satılır.

:asd:
1629923607984.webp

Yaptığı yanlışın büyüklüğünü bir kenara bırakarak söylüyorum, bence satmalıyız.
Yerliler çoktan bu herife tavır almışlardır. Bu saatten sonra zor dikiş tutar yani.
Tavır alacak yerliyi satardım ben sınır olmasa. Kerem o maçta zibidi gibi top kaptırıp birde hiç kovalamayarak defansın sürekli yoktan efor sarfetmesine sebeb oluyordu. Adam bunu bir uyarmış, iki uyarmış, üç, dört derken birde herif sus yapmış buna.

Ben halı sahada aynı sebepten arkadaşımı dövmüştüm maç dağıldı kepazelik oldu. Bu bizim kırıkta bu hatayı yaptı malesef. Ama Kerem aynı şeyi yapmaya hala devam ediyor. Sonraki iki maçta da aynen devam etti. Bak gör yarın Luyi de buna girişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt