- 18 Mayıs 2011
- 53.588
- 57.640
- 4.613
belkide 10 numarayi fatih terim kendi alir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam güreşçi gibiydi bizim macta yav. Bizim maçta b.k gibi oynadi nasıl begendin renktasFatih Kurucuk - Player profile 21/22 bu cocugu almalıydık bence yedek olarak bizim maçta baya beğendim.
TOBE ESTAFURULLAHardayi mi ima ettin?
Ekli dosyayı görüntüle 136138
Gitmis. Ama nedense halen umut var bendeharroui cekeriz kardes uzme kendini
3-5-2 oynatan farioli bile bedava salınmasına göz yumdu o kadar leş bi herif. Kapalı savunma yapan takımlarda güreşerek bişeyler yapmaya çalışıyor işteAdam güreşçi gibiydi bizim macta yav. Bizim maçta b.k gibi oynadi nasıl begendin renktas
ozan marcaonun çok çok önünde benceMarcao > Ozan Kabak + Kaan Ayhan
Ahh keşke alıp getirsek Gedson yokluğunda çok iyi olurGitmis. Ama nedense halen umut var bende
savunması iyiydi hakkını yemeyeyim ama pislik bi tavrı vardı f5 li midir nedir anlamadım.belkide bize karşı sert savunma yaparak terimin ilgisini çekmek istiyordur hani stoper ihtiyacımızda var yerli olarakta ayrıca var diye.bunu bilerek kendini kanıtlamaya çalışmışta olabilirFatih Kurucuk - Player profile 21/22 bu cocugu almalıydık bence yedek olarak bizim maçta baya beğendim.