Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Valla geçen gördüm hatırlamıyorum beleş bi topçu aldı bi mls kulübü. Transfer sezonu kapalıyken beleş alma hakları var diye bi söylenti çıkmıştı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla geçen gördüm hatırlamıyorum beleş bi topçu aldı bi mls kulübü. Transfer sezonu kapalıyken beleş alma hakları var diye bi söylenti çıkmıştı
Biz Ghezzaldan çıktık 2 güne bjk işi bitirdi. Belki de beşiktaşın işi bitirdiğini gördüğümüz için görüşmeleri bıraktığımızı söyledik fiyat fazla falan. Bu açıdan bakılınca ANÇnin bugünkü açıklaması sanki bişeylerin ipucunu veriyormuş gibi hissettim.Gedson gelmiyorsa onun parasina Sangare'yi alabilsek.
Bence de bize gelecek.Biz Ghezzaldan çıktık 2 güne bjk işi bitirdi. Belki de beşiktaşın işi bitirdiğini gördüğümüz için görüşmeleri bıraktığımızı söyledik fiyat fazla falan. Bu açıdan bakılınca ANÇnin bugünkü açıklaması sanki bişeylerin ipucunu veriyormuş gibi hissettim.
Ne dersin
Toplam 50 maç yaparsak 20'sinde İrfancan oynayabilir. Bu da zaten yeterli olur oyuncunun kendini kaleye hazırlaması için.Büyük ihtimal öyle olucak 1 Eylül sonrası demesinin en büyük sebebi büyük liglerdeki transfer günü sona erecek schalkede bonservisle satamazsa bizde kiralıycaz
Birde üstüne İrfancan alınırsa ligde Avrupa maçları öncesi veya sonrası Muslera'nın milli maç sonrası dönüşlerinin zorluğundan kaynaklı İrfancan'da kaleyi alır gibi
Halil Dervişoğlu da gelirse bence bu sistemde direk formayı alabilir yabancı sıkıntımız kalmıycak böyle olursa
Fatih Terim in istediği oyunculardan biriydi . Bir ara ön protokol imzaladığımız falan yazmıştı gazetelerdeFatih Kurucuk - Player profile 21/22 bu cocugu almalıydık bence yedek olarak bizim maçta baya beğendim.
Biz Ghezzaldan çıktık 2 güne bjk işi bitirdi. Belki de beşiktaşın işi bitirdiğini gördüğümüz için görüşmeleri bıraktığımızı söyledik fiyat fazla falan. Bu açıdan bakılınca ANÇnin bugünkü açıklaması sanki bişeylerin ipucunu veriyormuş gibi hissettim.
Ne dersin
14 yabanciyla girsek sikinti olmaz.devre arasi feg ya da babelden en az biri dehlenir bence16 yabancımız var.
omar'ın lisansı yok
sekidika gidiyor
yüksek maaşlı baba takımından biri gitmeli ki hem kontenjan hem limit açılsın. marcao'nun satılma ihtimali de var tabi.
aslında ideal olan 13 yabancı ile sezona girmek olur. 1 hakkı devre arasına saklarız.
2.torbadan psg gelir mi be bu tinercilere. Bi kere de bizim şanasızlığımızı yaşasınlar
Falcao karakterli adamdır. Paraya pula tamah etmez. Kulüp bulur bulmaz beş kuruş istemeden gidecektir (gittiği yerde daha az kazanacak olsa bile).![]()
Major League Soccer - Son transferler (Ayrıntılı görünüm)
Diese Übersicht zeigt die letzten Transfers der Major League Soccer in der Detailansicht. Es werden unter andrerem der Spieler, das Alter, die beteiligten Vereine und die Ablösesumme angezeigtwww.transfermarkt.com.tr
hmmmmmmm