Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irfancan
Boey Kaan Nellsson PvA
Sangare Gedson
Morutan Aribo Popescu
Halil

Gedson gelmiyorsa onun parasina Sangare'yi alabilsek.
Biz Ghezzaldan çıktık 2 güne bjk işi bitirdi. Belki de beşiktaşın işi bitirdiğini gördüğümüz için görüşmeleri bıraktığımızı söyledik fiyat fazla falan. Bu açıdan bakılınca ANÇnin bugünkü açıklaması sanki bişeylerin ipucunu veriyormuş gibi hissettim.
Ne dersin

16 yabancımız var.

omar'ın lisansı yok
sekidika gidiyor

yüksek maaşlı baba takımından biri gitmeli ki hem kontenjan hem limit açılsın. marcao'nun satılma ihtimali de var tabi.

aslında ideal olan 13 yabancı ile sezona girmek olur. 1 hakkı devre arasına saklarız.

Biz Ghezzaldan çıktık 2 güne bjk işi bitirdi. Belki de beşiktaşın işi bitirdiğini gördüğümüz için görüşmeleri bıraktığımızı söyledik fiyat fazla falan. Bu açıdan bakılınca ANÇnin bugünkü açıklaması sanki bişeylerin ipucunu veriyormuş gibi hissettim.
Ne dersin
Bence de bize gelecek.

Büyük ihtimal öyle olucak 1 Eylül sonrası demesinin en büyük sebebi büyük liglerdeki transfer günü sona erecek schalkede bonservisle satamazsa bizde kiralıycaz

Birde üstüne İrfancan alınırsa ligde Avrupa maçları öncesi veya sonrası Muslera'nın milli maç sonrası dönüşlerinin zorluğundan kaynaklı İrfancan'da kaleyi alır gibi

Halil Dervişoğlu da gelirse bence bu sistemde direk formayı alabilir yabancı sıkıntımız kalmıycak böyle olursa
Toplam 50 maç yaparsak 20'sinde İrfancan oynayabilir. Bu da zaten yeterli olur oyuncunun kendini kaleye hazırlaması için.

Valla geçen gördüm hatırlamıyorum beleş bi topçu aldı bi mls kulübü. Transfer sezonu kapalıyken beleş alma hakları var diye bi söylenti çıkmıştı

hmmmmmmm

Ne dersin

bizim gezalla hiç bi alakamız olduğunu sanmıyorum,gerçekten pisliklerine karşılık verdik güzelce belalarını buldular dünya para akıttılar.rosier içinde aynısı oldu.bizim liste belli morutan cicaldau gedson hatta salih bile yem belli ki berkanı almamızdan belli.biz düşmanlara açıkça artık pislik eden karşılık buluru yaşattık.

hocada belliki o kadar geçmişten dolayı dolmuştuki o da bu oyuna girdi ,gezalı istiyorum felan filan diyerek.

16 yabancımız var.

omar'ın lisansı yok
sekidika gidiyor

yüksek maaşlı baba takımından biri gitmeli ki hem kontenjan hem limit açılsın. marcao'nun satılma ihtimali de var tabi.

aslında ideal olan 13 yabancı ile sezona girmek olur. 1 hakkı devre arasına saklarız.
14 yabanciyla girsek sikinti olmaz.devre arasi feg ya da babelden en az biri dehlenir bence

2.torbadan psg gelir mi be bu tinercilere. Bi kere de bizim şanasızlığımızı yaşasınlar
1629926233898.webp

hmmmmmmm
Falcao karakterli adamdır. Paraya pula tamah etmez. Kulüp bulur bulmaz beş kuruş istemeden gidecektir (gittiği yerde daha az kazanacak olsa bile).
Falcao konusunda rahat olun. Esas zorluk Feghouli, Yedlin, Babel.
Diagne kalsa da olur. Bu formuyla iş yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt