- 6 Eylül 2014
- 94.559
- 65.250
- 4.608
7 maç kaldı lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ounas gelmek istemediMarcao Napoli tamam diyorlar..
Anlaşma sağlanmış.
Biz bunlardan sağ kanat istemiştik di mi?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kapalı kutu 26 yaşında hala o seviyede oynaması dişündürücüYasaklı kaynak;
Hidemasa Morita için Fenerbahçe oyuncunun kulübüne resmi teklif yaptı.
Bu eleman iyi miydi 40 tane orta saha oldu yine
Iste gercrk bi bjk nefreti. PlaseEkli dosyayı görüntüle 136190
Haliç Kongre Merkezinde çektiğim kura.
Marcao adama saldirmasa oyuncu da satamicagiz, ancak geliyor akillarinaMarcao Napoli tamam diyorlar..
Anlaşma sağlanmış.

Fb bizi sağlam takip ediyorfb alicak onu biz almazsak en geç seneye
kim diyorMarcao Napoli tamam diyorlar..
Anlaşma sağlanmış.
Kasimpasada bu hafta oynanacak, 2 de öyle düserler, geriye kaliyor 4. Satmasakmi acaba7 maç kaldı lan

Nurullah mı?Samsunspor uçuk rakamlar istemese Muslera’nın arkasında durabilecek bir kaleci de orada var.
108 puanla şampiyon oluruz renktaş çok acayip bir kadro kurmuşsunIrfan Can
Boey Nelsson Kabak PVA
Dieng
Gedson Cicaldau
Morutan Mohamed Kerem
Bu 11e fitim.
Yedekler de çok sağlam bu arada.
Dün Shakhtar - Monaco maçı nasıl 2-2 bitti akıl almaz yalnız, akşam başımıza öyle bir maç gelirse deliririz.
Shakhtar şut atmadan tur geçti neredeyse.
Kazanırsak verir.Hoca maçtan sonra duyum verir.
Bulsunlar o zaman, alt yapıdan kaleci diye patates çıkıyor. Ben kendimi bildim bileli bizim yerli iyi kalecimiz hiç olmadı. Yabancı kalecilerden yana hep iyi tercihlerimiz oldu. Bu kadar iyi yabancı kalecilerimiz varken arkada duran adam ancak süs kabağı gibi bekler. Dediğin gibi komple güvenip forma vermemiz ve her hatasında arkasında durmamız gerekir ki biz de öyle bir sabır da maalesef yok. Ben Muslera’yı kesebilecek değil arkasında durabilecek kırk yılın başında kaleye geçerse sırıtmayacak bir kaleci diye onu önerdim ki onun için bile dönen rakamlar çok uçuk fiyatlar. Muslera kalede iken genç kaleci olsam Galatasaray’ı tercih etmem.Nurullah mı?
Ondan bir ..k olmaz. 24 yaşına gelip futbolun doğrularını öğremenememiş o herif. 2 sene eğitsen 26 olur.
Alınacaksa 18-20 yaş aralığında performans gösteren bir kaleci alınmalı. En kötü Avrupaya satarsın.
Kaleci yetiştirmek bu kadar zor bir iş değil yahu. Çalıştıracaksın.
Bizim altyapıdakilerin alayı ben neden buradayım diye korkudan ağlayacak neredeyse. Özgüven aşılamak gerekiyor birazda.
Batan Trabzon, aclıktan ağlayan Beşiktaş, Kayseri oyuncu çıkarabiliyorsa sende çıkaracaksın.
Altay örneği var, gelişimi muhteşem. Fener gelişim için hoca bulabiliyorsa sende bulabilirsin. Bulmakta zor değil.
Biraz ipsiz sapsız serseri bir tip olup özgüven sahibi olmalı.
Saplar geçerizKazanırsak verir.
Niye küfür ediyorsun karşim?Ç***** R***spor’un anlaşma sağladığı Yannick Bolasie, bugün Türkiye’ye geliyor.
Sobozlainin Ersinin üzerinde dans ettiğini görebiliyorumIste gercrk bi bjk nefreti. Plase
City
Psg
Leipzig
Bjk