Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ç***** R***spor’un anlaşma sağladığı Yannick Bolasie, bugün Türkiye’ye geliyor.

ozanın 15 cıvarı satılması cok zor gorunuyor satıs olmazsa kıralık opsıyonsuz bıze gelır shalkede kalmaz bu durumda ayın 2'sınden sonra olusur bız bonservıs vs alamayız opsıyonda olmaz hıc sanmıyorum maasını bız verırız gelır 1 sezon oynar gıder

Samsunspor uçuk rakamlar istemese Muslera’nın arkasında durabilecek bir kaleci de orada var.
Nurullah mı?
Ondan bir ..k olmaz. 24 yaşına gelip futbolun doğrularını öğremenememiş o herif. 2 sene eğitsen 26 olur.
Alınacaksa 18-20 yaş aralığında performans gösteren bir kaleci alınmalı. En kötü Avrupaya satarsın.

Kaleci yetiştirmek bu kadar zor bir iş değil yahu. Çalıştıracaksın.
Bizim altyapıdakilerin alayı ben neden buradayım diye korkudan ağlayacak neredeyse. Özgüven aşılamak gerekiyor birazda.
Batan Trabzon, aclıktan ağlayan Beşiktaş, Kayseri oyuncu çıkarabiliyorsa sende çıkaracaksın.
Altay örneği var, gelişimi muhteşem. Fener gelişim için hoca bulabiliyorsa sende bulabilirsin. Bulmakta zor değil.
Biraz ipsiz sapsız serseri bir tip olup özgüven sahibi olmalı.

Nurullah mı?
Ondan bir ..k olmaz. 24 yaşına gelip futbolun doğrularını öğremenememiş o herif. 2 sene eğitsen 26 olur.
Alınacaksa 18-20 yaş aralığında performans gösteren bir kaleci alınmalı. En kötü Avrupaya satarsın.

Kaleci yetiştirmek bu kadar zor bir iş değil yahu. Çalıştıracaksın.
Bizim altyapıdakilerin alayı ben neden buradayım diye korkudan ağlayacak neredeyse. Özgüven aşılamak gerekiyor birazda.
Batan Trabzon, aclıktan ağlayan Beşiktaş, Kayseri oyuncu çıkarabiliyorsa sende çıkaracaksın.
Altay örneği var, gelişimi muhteşem. Fener gelişim için hoca bulabiliyorsa sende bulabilirsin. Bulmakta zor değil.
Biraz ipsiz sapsız serseri bir tip olup özgüven sahibi olmalı.
Bulsunlar o zaman, alt yapıdan kaleci diye patates çıkıyor. Ben kendimi bildim bileli bizim yerli iyi kalecimiz hiç olmadı. Yabancı kalecilerden yana hep iyi tercihlerimiz oldu. Bu kadar iyi yabancı kalecilerimiz varken arkada duran adam ancak süs kabağı gibi bekler. Dediğin gibi komple güvenip forma vermemiz ve her hatasında arkasında durmamız gerekir ki biz de öyle bir sabır da maalesef yok. Ben Muslera’yı kesebilecek değil arkasında durabilecek kırk yılın başında kaleye geçerse sırıtmayacak bir kaleci diye onu önerdim ki onun için bile dönen rakamlar çok uçuk fiyatlar. Muslera kalede iken genç kaleci olsam Galatasaray’ı tercih etmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt