- 1 Şubat 2009
- 25.111
- 25.302
- 3.468
Babel gidiyor olabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kürekkafası A.Ş olarak bombaları patlatmanizin zamanı gelmedi mi@At Kafası bu kadar sessiz Olmasi acaba firtina öncesi sessizlik olabilir mi?
OlmazBabel gidiyor olabilir mi?
ilgi çekici postlar atmayı seviyor, hepimizi kandırmakta kendisiBabel gidiyor olabilir mi?
Halil müthiş adam3‘e aldilar 4.5‘a verirleri mi bilemem ama bizimkiler becerir gibi.
Hadi 5 olsun, yinede iyi bir Rakam diye düsünüyorum.
Ama ben Halili öyle 20/25 gol atacak bir forvet gibi görmüyorum :/
Hos geldin ve ByeAldığımız tüm genç oyuncuları kiralamamız lazım, mostafa, nelsson, cicaldau, morutan aksi takdirde FT’nin antrenmanlarıyla günden güne çökecek ve anadolu takımlarına kiralanacaklardır
Babel 1 yil sozlesmesi kaldi. 1 yil icin bir insan neden tasinir diye dusunmuyor degililm. acaba kasimpasa haberleri dogrumu?
Halil müthiş adam
ilgi çekici postlar atmayı seviyor, hepimizi kandırmakta kendisi
Aldığımız tüm genç oyuncuları kiralamamız lazım, mostafa, nelsson, cicaldau, morutan aksi takdirde FT’nin antrenmanlarıyla günden güne çökecek ve anadolu takımlarına kiralanacaklardır
Halil tam olarak ne zaman yıldız statüsüne ve peşinden koşacağımız hale geldi ? Şenol milli takıma çağırınca mı ?
Ozan gitti Marcao geldi Marcao gitcek ozan gelecek mi demek istiyorsun?Marcao gidip Ozan gelirse, yabancı sınırı rafa kalkar.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Halil yanındakileri oynatabilen ekstra yetenekleri olan bir adam, bitiriciligi olsa zaten bize düşmez.Dogrudur renktas ama sen inaniyormusun 20/25 Gole ?
Ilk 2 sene iyiydi sonradan saldi Luyini bile bozdugunu dusunuyorum butun pis isleri luyin yapiyordu sonra ihale adama kaliyordu.Marcao gitti demek, yolu izi çık olsun. Kemik gibi stoperdi.
Dieng Mısırlılar tarafından acayip sevilen ve övülen bir isim
Bir taraftarla konuşmuştum tarzı Kante gibi diyordu
Ben hiç izlemedim.