Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ataberk Fatih ve Ismailden iyiyse, Irfan Can 1 sene daha orda gelismeye baksin. Gelecek sene SL gruplara kalirsak, ve o iyi oynarsa basariz 3,5-4 milyonu ve aliriz Irfani.

italyanlara göre temsilci yollamışız. birkaç saat içinde görüşeceklermiş 2 kulüp yetkilileri

Marcao için 10 milyon Euro veriyorlarsa alsınlar gitsinler bir daha satamayız , yaptığını karşılıksız bırakmamalıyız böyle bir teklif varsa hemen şutlanmalı

Marcao gibi stoper bulunmaz diyenleri anlamıyorum şikeciler gitti 2-3 milyona Szalai buldu getirdi , szalai daha iyi demiyorum marcaodan ama aşağı kalır yanı yok neredeyse..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrfancan'ı kadroya katabilirsek, orta saha da elimiz daha da rahatlayacak. Muslera ile dönüşümlü oynatarak çürümesininde önüne geçeriz.

Emre Mor gördüğüm en boş oyuncu . Bu adam o büyük takımlarda nasıl oynamis hayret

IMG_2910.webp

Gedson ile nelsson çocukluk arkadaşıymış ya laaa :asd:

Marcao için 10 milyon Euro veriyorlarsa alsınlar gitsinler bir daha satamayız , yaptığını karşılıksız bırakmamalıyız böyle bir teklif varsa hemen şutlanmalı

Marcao gibi stoper bulunmaz diyenleri anlamıyorum şikeciler gitti 2-3 milyona Szalai buldu getirdi , szalai daha iyi demiyorum marcaodan ama aşağı kalır yanı yok neredeyse..

Salayiyi biz bulduk yahu

bu tjk tam mal cl oynuyolar diye her oyuncuyu alabileceklerini sanıyor görgüsüzler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt