Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim basın toplantısından çıkardığım; —biz futbolcularla anlaştık gidenlerin gönderilmesini bekliyoruz.
-yerli kaleci
- gedson tamam halil please
-mostafa kalıcak
-babel kesin gitti gibi diagne de gidebilir yada diagne de kalır falcao da gidebilir
- 10 numara içerden sofian olabilir

Why not?

Nihayi kadrolar bildirilmedi ki

•quod erat demonstrandum•
Yönetmeliğe göre,sezon başladığı için bir oyuncu hangi formayla başladıysa onla devam etmek zorunda sezon sonuna kadar.

(7) Profesyonel kulüpler, futbolcuların sezon boyunca kulübünde kullanacağı numaraları, 1–99 rakamları arasında belirlemek ve müsabakaların başlamasından önce TFF’ye bildirmek zorundadırlar. En alt profesyonel ligde mücadele eden kulüpler, diledikleri takdirde futbolcuların kullanacağı numaraları 1-18 rakamları arasında belirleyebilirler.

(8) Forma numaraları, sezon boyunca herhangi bir nedenle (futbolcunun başka bir kulübe transfer olması vs.) başka bir futbolcuya devredilemez. Transfer edilen futbolculara kullanılmayan numaralardan birinin verilmesi zorunludur.

Yönetmeliğe göre,sezon başladığı için bir oyuncu hangi formayla başladıysa onla devam etmek zorunda sezon sonuna kadar.

(7) Profesyonel kulüpler, futbolcuların sezon boyunca kulübünde kullanacağı numaraları, 1–99 rakamları arasında belirlemek ve müsabakaların başlamasından önce TFF’ye bildirmek zorundadırlar. En alt profesyonel ligde mücadele eden kulüpler, diledikleri takdirde futbolcuların kullanacağı numaraları 1-18 rakamları arasında belirleyebilirler.

(8) Forma numaraları, sezon boyunca herhangi bir nedenle (futbolcunun başka bir kulübe transfer olması vs.) başka bir futbolcuya devredilemez. Transfer edilen futbolculara kullanılmayan numaralardan birinin verilmesi zorunludur.

O zaman sezon başlangıcında çıkardığımız lisanslardaki numaralar nihayi olacak.

Pzt morutanın. Numarası da netleşir

•quod erat demonstrandum•

Gedson gelmiyorsa acaba harroui yi mi bağladık. Başkanları sattık dedi ama hala kulüp belli değil
Harroui'yi izlemedim ama Gedson'un yanına çift yönlü kimi koyarsan ikili oynatabilirsin bence. Direkt 6 almadan da iş yapabilir ama yabancı sınırı var işte.

Feghouli bundan sonran en fazla Merkez'de oynar

________Cicaldau__Gedson
Moruţan ____ Feghouli _____ LA*
_____________ Halil

* B.A.Y / Kerem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt