- 21 Ocak 2010
- 72.958
- 51.371
- 5.003
Ne güzel James, Sigyrdsson ve Draxler geliyordu![]()
Valla hiç bozmayalım transfer stratejimiz iyi
•quod erat demonstrandum•
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzel James, Sigyrdsson ve Draxler geliyordu![]()
diagne iyi bir giriş yapmışken sence kesip mostafa mı oynasın. Bir onu bir onu oynatıyor işte ne var bundaMostafa her turlu atar golleri,gereksiz konusuyo hoca.once adam gibi sans versin
Yönetmeliğe göre,sezon başladığı için bir oyuncu hangi formayla başladıysa onla devam etmek zorunda sezon sonuna kadar.Why not?
Nihayi kadrolar bildirilmedi ki
•quod erat demonstrandum•
Ozan Kabak'ı istiyoruz bariz; onu kastetti
Yönetmeliğe göre,sezon başladığı için bir oyuncu hangi formayla başladıysa onla devam etmek zorunda sezon sonuna kadar.
(7) Profesyonel kulüpler, futbolcuların sezon boyunca kulübünde kullanacağı numaraları, 1–99 rakamları arasında belirlemek ve müsabakaların başlamasından önce TFF’ye bildirmek zorundadırlar. En alt profesyonel ligde mücadele eden kulüpler, diledikleri takdirde futbolcuların kullanacağı numaraları 1-18 rakamları arasında belirleyebilirler.
(8) Forma numaraları, sezon boyunca herhangi bir nedenle (futbolcunun başka bir kulübe transfer olması vs.) başka bir futbolcuya devredilemez. Transfer edilen futbolculara kullanılmayan numaralardan birinin verilmesi zorunludur.
Harroui'yi izlemedim ama Gedson'un yanına çift yönlü kimi koyarsan ikili oynatabilirsin bence. Direkt 6 almadan da iş yapabilir ama yabancı sınırı var işte.Gedson gelmiyorsa acaba harroui yi mi bağladık. Başkanları sattık dedi ama hala kulüp belli değil
sol kanatmış kerem varken gelmez benceŞu Kehinde’yi hemen alsınlar
Sekidikanın gitmesi lazım ,resmi açıklama hala gelmedi ilginçMorutanin lisansi cikti mi cikmadi mi yav