Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Çaykur Rize maçını izlyorum ilk defa bir takımdan fenerden gıcık olduğumdan daha fazla gıcık oluyorum.Garip birşey.İnş.kume düşerler.Bu sene en büyük isteğim bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine ümit veriyorsun haSON DAKİKA: Gedson Fernandes, Benfica'nın Gil Vicente maçı kadrosuna alınmadı.
bende izleytecektim ama man city maçından sonra futbol nediri düşünüyorum iç dünyamda.O yüzden bir dozda olsa watford maçıyla devam edecemÇaykur Rize maçını izlyorum ilk defa bir takımdan fenerden gıcık olduğumdan daha fazla gıcık oluyorum.Garip birşey.İnş.kume düşerler.Bu sene en büyük isteğim bu.
rumen gelmesin artıkOlaru çok iyi bir topçu bu arada haberiniz olsun
kafaya koymuşuz rumen pazarını yapacak bir sey yokrumen gelmesin artık
Sen dedin iskillendim video atOlaru çok iyi bir topçu bu arada haberiniz olsun
Bana güven ♥Sen dedin iskillendim video at
Twitter tayfa yüzünden etkileşim manyağı yapıyorlaradamlar iyi makara yapıyor gedson üzerinden
Bizim çok bilmiş avareler de göz bebeğimiz Mostafayı itin bilmem neresine soksunlar, burda da destek çıkan zihniyetler var haYedeğe bile almadıkları adamı satmıyoruz ayağına ytıyorlar helal olsun valla
10 milyon civarı nakiti koyabilsek hemen uçağa koyar gönderirler diye düşünüyorum ama muhtemelen 3-4 yıllık ödeme planı çıkıyor bizden en fazlaYedeğe bile almadıkları adamı satmıyoruz ayağına ytıyorlar helal olsun valla