Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çaykur Rize maçını izlyorum ilk defa bir takımdan fenerden gıcık olduğumdan daha fazla gıcık oluyorum.Garip birşey.İnş.kume düşerler.Bu sene en büyük isteğim bu.

.

Ekli dosyalar

• E9U6inTXEAEsjD2.webp
    E9U6inTXEAEsjD2.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 68
Çaykur Rize maçını izlyorum ilk defa bir takımdan fenerden gıcık olduğumdan daha fazla gıcık oluyorum.Garip birşey.İnş.kume düşerler.Bu sene en büyük isteğim bu.
bende izleytecektim ama man city maçından sonra futbol nediri düşünüyorum iç dünyamda.O yüzden bir dozda olsa watford maçıyla devam edecem

Şu Mostafa bize uymadı olmadı diyen akıllara sesleniyorum ; hangi maçta uymadı vede olmadı Allah aşkına bi söyleyin, kaç maç oynadı da bu sene karar verdiniz, takımın hepsi Ronaldo Messi bi o mu mal oldu aptal oldu takımda haa ? algı yapıp durmayın şu 1 aylık dönemde hem sakatlık geçirdi hem covid oldu, ha geçirdiği sakatlık ta öyle abidik gubidik bi sakatlık değildi, Diagne diyonuz kaç yaşında bu adam sözleşmesi ne zaman bitiyor haberiniz var mı ? Mostafadan kaç kat fazla para alıyor? Bonservisine 3 kat fazla verildi. Ayrıca Mostafa Diagneyi top diye oynar, adam yedek olduğu halde Fransanın kalbur üstü takımları takip edip edip istiyor, sizin o hayran olduğunuz adam Diagnenin yüzüne bakan yok.
algı malgı yapıp oyuncumuzu itin bilmem neresine skuyonuz, sonra elde kaldı diye ağlıyonuz, Oynyeyi yediler bitirdiler Mostafaya izin vermem agaaaaa

Yedeğe bile almadıkları adamı satmıyoruz ayağına ytıyorlar helal olsun valla
10 milyon civarı nakiti koyabilsek hemen uçağa koyar gönderirler diye düşünüyorum ama muhtemelen 3-4 yıllık ödeme planı çıkıyor bizden en fazla

ki zaten limitten ötürü oyuncu gönderip yer açmak için de para lazım

vaziyet vahim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt