Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten ABD'de mi yaşıyorsun?

Evet.

Herkes buraya sahte bilgilerle kayıt oluyor sanırım ki kimseler inanmıyor.

Mesela “At Kafası” diye bir isim olacağını sanmıyorum. Bizi kandırdılar gerçek bilgileri yazın diye.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sabah olmuş benim aklımda halen yabancı sınırı, Gedson, kanat gelecek mi, tff falan var.

Bu lanet transfer dönemi ne zaman bitiyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

1629608739225.webp

Bu yalan olsun Allah için yalan olsun ya

Gedson bjk haberlerine inanmak istemiyorum. Bizim açımızdan inanılmaz yıkıcı olur. En son Rudy Galletti denen herif de anlaşma tamam diye yazmış sanırım. Haber doğruysa yazıklar olsun Rui Costa demekten başka diyecek bir şey yok.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cansel Kemiksiz: “Benfica kulübü ile konuştum. Gedson'u kiralamak istiyorlar. Öncelik şampiyonlar liginde oynayan takıma kiralamak. Ortalık soğusun biz futbolcuyu Beşiktaş'a vereceğiz dediler.”

Sana kemikli birşey verirler benfica ile konuşmuşmuş te allam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TV100 konuşan bayan kim benfica gedsonu Beşiktaş’a verecek diyor ortalık biraz soğusun demiş…
İzleyen var mı…
Cansel Kemiksiz: “Benfica kulübü ile konuştum. Gedson'u kiralamak istiyorlar. Öncelik şampiyonlar liginde oynayan takıma kiralamak. Ortalık soğusun biz futbolcuyu Beşiktaş'a vereceğiz dediler.”
Daha geçen uyardım bu kadın özelinde Beşiktaş holiganlarını paylaşmayın diye,

Haber de haber olsa.

8 eylüle kadar yasaklandın nöbetlerden.

Bu ne yav son 5 sayfa okuyayım dedim bjk aşağı bjk yukarı geri kalan da benim gibi sitem edenler de niye bu döngüye dahil oldun derseniz gedson'a bir bjk'ye iki yani sanki tek derdimiz bu gibi transfer takip etmek istiyorum sadece.

He birde hayatımda adını dahi duymadığım kanallarda çıkan ve yine adını duymadığım ne olduğu belirsiz adamların değersiz fikirlerini buraya veya farklı mecralara çaba gösterip taşıyıp bu adamları eleştirmeniz onların ekmeğine yağ sürmek dışında bir işe yaramıyor. TV 1000 de izlemeyiverin, izliyorsaniz da kendinize saklayın, izleyip şikayet etmek yerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt