- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Ne diolar
melih naber ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diolar
Gruplara kaldıkta çıkması kaldıYaw bizim UEFA puani rezalet. Ilk 15 disinda kalirsak 2023'de 4 takim katiliyor. Bu sene mutlaka gruplardan cikmaliyiz. Gedson ve sag kanat gelmezse sonuncu oluruz.

Aldımı telefonu bari?Hahahaha. Demin tartışılan kadın bu mu?

Gerçekten ABD'de mi yaşıyorsun?
Evet.
Herkes buraya sahte bilgilerle kayıt oluyor sanırım ki kimseler inanmıyor.
Mesela “At Kafası” diye bir isim olacağını sanmıyorum. Bizi kandırdılar gerçek bilgileri yazın diye.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sabah olmuş benim aklımda halen yabancı sınırı, Gedson, kanat gelecek mi, tff falan var.
Bu lanet transfer dönemi ne zaman bitiyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Forumu var mı onların yav
Cansel Kemiksiz: “Benfica kulübü ile konuştum. Gedson'u kiralamak istiyorlar. Öncelik şampiyonlar liginde oynayan takıma kiralamak. Ortalık soğusun biz futbolcuyu Beşiktaş'a vereceğiz dediler.”
Galatasaray 15 vermezse Gedson gelmeyecekmis. Beşiktaşa kiralık gelirmiş. Cansel Benfica yöneticileriyle konuşuyormuş. Ertemin egittigi biri belli
keyiflenelim
TV100 konuşan bayan kim benfica gedsonu Beşiktaş’a verecek diyor ortalık biraz soğusun demiş…
İzleyen var mı…
Daha geçen uyardım bu kadın özelinde Beşiktaş holiganlarını paylaşmayın diye,Cansel Kemiksiz: “Benfica kulübü ile konuştum. Gedson'u kiralamak istiyorlar. Öncelik şampiyonlar liginde oynayan takıma kiralamak. Ortalık soğusun biz futbolcuyu Beşiktaş'a vereceğiz dediler.”
mutluluk bizim diyarı terk edeli yıllar oldu üstat.

3 net asisti var, yediler.yalancak daha çok bilgi, bunları adam eden Abuştu.
![]()