Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Son günü bekliyoruz renkdaş ...
Diagne de son gun gelmedi mi reis. Yapma eyleme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son günü bekliyoruz renkdaş ...
Vay be Emre mor formasıAbi yaramı deprestirme. Ilk defa isimli forma aldım o da Emre Mor'un formasıydı. En fazla 2 sefer falan giyinebilmisimdir. Gelsin direkt ve son bir şarkı soylesin hemen
yerli ortasaha koydukları an sıçarlar bence, oyuncuyu bilmiyorum ama Salih bile el freni gibi oldu bjkyeSchalke'de gurbetçi. İlk 1-2 maçında iyi oynadı, sonradan bir performans veremedi diyorlardı. Yetenekli oyuncu ama. jk alıyorsa Kaan olmayınca yerli orta saha diye alır tahminimce. Kaan'ı alıp yabancı orta saha yapmayı planlıyorlardı.
oynaması için değil limitten yer açmak için yaparlar. feghouliden performans bekleyen kaldığını sanmıyorum.Feg yarı maaş sözleşme uzatma haberi umarım yalandır.
Yarı maaşını verip dehleyelim gitsin artık ya. G*tünü kaldırıp oynar mı diye bunu mu bekleyeceğiz ?
Aynen öyle takım rakip kaleye gidemiyor üstüne ortadan çok rahat deliyorlar3.5 senenin sonunda, takımda ki tek yaratıcı adamın geçen sene 3.ligden gelmiş Kerem olması, nasil korkunç bir planlama yapıldığının resmi. Bu takıma eli yüzü düzgün 2 tane yetenekli hücumcu gelmezse bu sene de çöp olur.
aynen def etmek lazım bu keli bıktım bundan artıkFeg yarı maaş sözleşme uzatma haberi umarım yalandır.
Yarı maaşını verip dehleyelim gitsin artık ya. G*tünü kaldırıp oynar mı diye bunu mu bekleyeceğiz ?
Bence planlamada çok büyük bir eksiklik var. Kadro yapılamıyor reis.
Bak şimdi Nelson o paraya alındı 11'e mecbur yazacaksın yani geri beşlinin hepsi yabancı.
Kaldı 3 yabancı hakkın.
Birisi zaten Cica kaldı 2 hakkın.
Forvete Diagne, Moustafa birini yazınca kaldı 1 hakkın.
Şimdi soruyorum ey GSC ey Terim. Gedson gelse, sağ kanata kreatif bir kanat bile alamıyorsun alsan da oynatmıyorsun. Hatta feghi bile koyamıyorsun. Emre Mor da beleşe gitti ki çok stratejik bir hamle şansın olacaktı.
Hadi gelde kadro yap olmuyor.
Ne yalan söyliyim bemde umutluydum Emre'den "Terim adam eder" kapsamında. İbrahim gibi formasını almadım amaVay be Emre mor forması

Kimse farkında değil ama berkan yabancı sınırınının olduğu yerde selçuk inan etkisi yapabilirBerkan'i alarak büyük iş yaptık kenardan köşeden bi gurbetci bulsak sağ kanada/sol beke falan iyi olur
Bu tipler insanları futboldan soğutacak .Yav bu neden sürekli bağırıyor
ben de öyle düşünüyordum fakat sezon uzun olduğundan çok büyük sıkıntı olmaz bence.Bence planlamada çok büyük bir eksiklik var. Kadro yapılamıyor reis.
Bak şimdi Nelson o paraya alındı 11'e mecbur yazacaksın yani geri beşlinin hepsi yabancı.
Kaldı 3 yabancı hakkın.
Birisi zaten Cica kaldı 2 hakkın.
Forvete Diagne, Moustafa birini yazınca kaldı 1 hakkın.
Şimdi soruyorum ey GSC ey Terim. Gedson gelse, sağ kanata kreatif bir kanat bile alamıyorsun alsan da oynatmıyorsun. Hatta feghi bile koyamıyorsun. Emre Mor da beleşe gitti ki çok stratejik bir hamle şansın olacaktı.
Hadi gelde kadro yap olmuyor.
Bazı mevkilerde yerli rotasyon oyuncumuz da yok ki. Boey cezalı. Kim oynayacak Yedlin.. Her bir mevkinin en az bir tane sırıtmayacak yerli rotasyonu olmalı her halükarda.her transferimiz iyi oynasın da tek derdimiz ilk 11'i kuramamak olsun Mert rdaş. İdeal 11'le sakatlık, ceza falan olmadan kaç hafta art arda sabit oynayabiliyoruz ki Allah aşkına. Fazla takılmamak lazım şu muhabbete iyi olan oynar bosveeeeer
Öluyu diriltti diyelim o zaman.Hadi Taylan eyvallah ama Gedson'u geliştirmedi yahu.
Tatile gidiyorlardir çok yoruldular hakettiler yaPiknik yapmayadir o :crushed: