Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.004
- 21.056
- 2.233
Hakikaten yabanci kurali en başından hatali. Sebep, Turk oyuncu oynayamiyor, milli takima zarar diyorlar ama Mesut ve Ferdi milli takima engel degil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TJK ve Fener'de de yok bu dediğin.
Mahmut oynar gerekirse, hala A takımla idmana çıkıyor.
Peki ya gitmiyorsa bonuslarla birlikte isterim diye diretiyorsa. Bu durumda 1.3 milyon euro maaş sürdürülebilir bir maaş olur. Sakatlanmadığı sürece keltoş yararlı oluyor.Limit için Feghin sözleşmesini uzatmak saçmalığın dik alası olur. Madem 3 milyonu çöpe atacan teşekkür edip ver 2 milyon yolla gitsin. Hem kontejan da açılmış olur.
Ben heyecanlandım.Falcaonun karisi gidiyoruz demis neden kimse heycanlanmadi?
İsmi Emre olan topçunun tutma ihtimali yokNe yalan söyliyim bemde umutluydum Emre'den "Terim adam eder" kapsamında. İbrahim gibi formasını almadım ama![]()
Nereye olduğunu bi bilsek heyecanlaz da, acaba bizden aldığı paraları ezmeye bi yere tatile mi gitcekler onu çözemedikFalcaonun karisi gidiyoruz demis neden kimse heycanlanmadi?
Boşanıyorlar zannettim musap öyle bir başlık açmış kiFalcaonun karisi gidiyoruz demis neden kimse heycanlanmadi?
Bunu ismi Emre olan birinden duymak enteresan oldu.İsmi Emre olan topçunun tutma ihtimali yok
Reis emre mor forması alan 2 kişiden birisin
Diğeride emre mor
Sebebi neydi ki![]()
Dediğin bir anlamda doğru, Fegh biraz formda olsa top oynasa bu ligi donunda sallar, Babel gider de ona o parayı kimse vermez yaşı da geçti.Peki ya gitmiyorsa bonuslarla birlikte isterim diye diretiyorsa. Bu durumda 1.3 milyon euro maaş sürdürülebilir bir maaş olur. Sakatlanmadığı sürece keltoş yararlı oluyor.
Asıl kurtulmamız gereken iki kımıl zararlı babel ve falcao. Birisi saman alevi gibi zaten keyfi istediğinde ligin sonunda oynayacak. Feghouliden farklı olarak babel sakatlanmadığı halde büyük zarar. O var diye de oyuncu alınmıyor az buz değil feghouli kadar para alıyor.
Birde şu var bunların alayı zararken hepsini aynı anda gönderemiyorsun gönderebileceklerin varsa onları denemek lazım. Feghoulinin tuzu biraz kuru ama babel seneye dünya kupası için sürekli oynayacağı bir kulübe gidip kendini göstermek isteyebilir bu sebeple premier lig onun gözünde hep bi açık kapıdır. Kafasına uygun sürekli oynayacağı takım bulsun direkt gider.
Vay be Emre mor forması
Sadece emre yazdırsaydınYa sorma adamın 2-3 hareketine aldandık ve gaza geldik. Çocukça işler işte![]()
Sadece emre yazdırsaydın
Akbaba,kılınç,mor,taşdemir 4ü 1 arada,daha kapsamlı olurdu![]()
Bidon entry olabilir aslında ama ben de adayım falcao formamlaGSC yılın entry ödülüne layık bir post olarak görmekteyim
O gitmek istese para derdine düşmez keza premier ligde nasıl bir popülaritesi varsa kapağı atar. Anahtar kelime gitmek istemesi. İstemezse zaten hepimize geçmiş olsun.Dediğin bir anlamda doğru, Fegh biraz formda olsa top oynasa bu ligi donunda sallar, Babel gider de ona o parayı kimse vermez yaşı da geçti.
Bidon entry olabilir aslında ama ben de adayım falcao formamla
Tam anteplik herif ihtiyaçları ortada niye kimse istemiyor bunları acaba. Belki de ozorn gibi avrupaya verme peşinde de olabiliriz sonuçta gitse bile oynatmıyor herifler ve amatör kulüpler yüzünden gelişim sağlamıyorlar.kaldı 3 transfer
Halil
Gedson
Kanat
gidecekler
falcao
soso
belki babel
sekidika
Kimsenin istememesi gibi bir durum var mı bilmiyorum ama biz böyle adamları bile bi yere iteleyemiyoruz bir türlü. Maaşı düşük ve anadoluda pek ala oynayabilecek bir adam ama hala elimizden çıkaramıyoruzTam anteplik herif ihtiyaçları ortada niye kimse istemiyor bunları acaba. Belki de ozorn gibi avrupaya verme peşinde de olabiliriz sonuçta gitse bile oynatmıyor herifler ve amatör kulüpler yüzünden gelişim sağlamıyorlar.