Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakasız bişi sorcam ama merak ettim ; bu ismimizi değişebiliyoz mu, değişebiliyorsak nasıl yapılıyor

Muslera
Boey Ozan Nelsson Aanholt
Berkan Gedson
Scarpa Cica Popescu
Halil
Bu kadroyu denemek isterdim.

Transfer döneminin başından beri açıkçası hemen hemen her gün yaziyordum geri 5’linin en az biri Türk olmalıydı
Nelsson kesinlikle kötü bir transfer değil ama şu şartlarda Nelsson’a 8 gömeceğime Kaan’ı bitirirdim ben
7

Evet.

Herkes buraya sahte bilgilerle kayıt oluyor sanırım ki kimseler inanmıyor.

Mesela “At Kafası” diye bir isim olacağını sanmıyorum. Bizi kandırdılar gerçek bilgileri yazın diye.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Onu Keramettin abi yaptı. :D Ama gerçek ismiyle kayıtlı olan çok adam var burda, ben dahil.
Neyse, sormamın sebebi şuydu:
Belli ki TR'de verilen -daha doğrusu verilemeyen :D- İngilizce eğitimini (! :D) bilmiyorsun renktaşım.
Anca burda okumuş olanlar anlar ne demek istediğimi.
4. sınıftan 12. sınıfa kadar sözde İngilizce dersi görüyoruz ama ben be nedir, tense kavramı nedir bunları bile lise bittikten sonra kendi çabamla öğrenebildim.

Velhasıl kelam, o İngilizce'yi eğer gerçekten çok iyi İngilizce eğitimi veren bir özel okulda okumadıysa devlet okullarında öğrenmesinin imkanı yok.

Durumu şöyle bir örnekle daha net izah edersem; bırak speaking'i, burda dışarı çık ve lisede okuyan öğrencilere 5 kelimeden oluşan bir Türkçe cümleyi İngilizce'ye çevirmelerini iste çevirebilecek kişi sayısı 20'de 1 filandır. Sıfır abartı bu arada.

Son düzenleme:
Omar’i saymazsak takimda 14 yabanci var. Sekidika kiralik gidecek 13. Falcao, Babel ve Feghouli uclusunden biri gitmezse ya orta sahaya yabanci oyuncu almayacagiz ya da sag kanada.
orta saha bence daha kritik çünkü rakibi hiç bir şekilde tutamıyoruz. top çalamıyoruz, seken topları toplayamıyoruz.
giresun'un yamulttuğu orta saha elek olur.

hücum da sıkıntılı ama en azından oyunu tutacak yapıyı kuralım bir şekilde. geçen sene son bölümde seri yakalarken de hücum kısırdı.

Evet.

Herkes buraya sahte bilgilerle kayıt oluyor sanırım ki kimseler inanmıyor.

Mesela “At Kafası” diye bir isim olacağını sanmıyorum. Bizi kandırdılar gerçek bilgileri yazın diye.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kesimhaneden doğrulama fotoğrafı attı @At Kafası

Tam anteplik herif ihtiyaçları ortada niye kimse istemiyor bunları acaba. Belki de ozorn gibi avrupaya verme peşinde de olabiliriz sonuçta gitse bile oynatmıyor herifler ve amatör kulüpler yüzünden gelişim sağlamıyorlar.
Bilmemekle beraber TR ye kiralanırsa hala bizde görünmesi durumu olabilir, tahmini. Dışarı kiralanma sebebi bence budur. Bu maaşla Sekidika'yı istemeyeceklerini sanmıyorum.

Beni en çok endişelendiren en kreatif oyuncularımız balon oldu yollamak istiyoz takımda yetenek yerlerde nasıl olcak bu iş nasıl yapcaklar büyük sıkıntı

Bu sene çok büyük beklentilerim yok. Hocanın 3 yıllık planlamasının da patates olacağını düşünüyorum. Tamamen günlük maçlara odaklanıp keyif almaya çalışıyorum bu sebeple de premier ligi takip ediyorum. Hocanın söyledikleri ve yaptıkları çok çok endişe verici. Gençlere değer verip ihtiyarları sahaya sürmesi filan artık bıtkınlık getirdi.

orta saha bence daha kritik çünkü rakibi hiç bir şekilde tutamıyoruz. top çalamıyoruz, seken topları toplayamıyoruz.
giresun'un yamulttuğu orta saha elek olur.

hücum da sıkıntılı ama en azından oyunu tutacak yapıyı kuralım bir şekilde. geçen sene son bölümde seri yakalarken de hücum kısırdı.
Benim icin sag kanat daha onemli. Dogru durust hucum edemiyoruz + kanatta oynayan oyuncular kapali defansa karsi kilidi acamaz, Hem yaratici hem de adam eksiltebilen oyuncu sart. Feghouli’ye guvenip yola cikilmaz. Son 2 sezon hic bir sey oynamadi.

Sağ kanada hala isim düşmedi, aynı şekilde Gedson'un alternatifi için de.
Ya gerçekten çok gizli hareket ediliyor, ya da her zamanki gibi bir plan-programımız yok ve son 3 gün kala menajerlerin kucağına oturacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt