Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.286
- 23.796
- 2.393
Bence en iyi sol acik arda'nin ilk zamanlari. Önünde kimse duramiyordu.Kewell mi Bruma mi ?
Son dönem oyuncular karma yapmak istedim, çok geriye gitmeden.
Yoksa oraya Ribery iyi giderdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence en iyi sol acik arda'nin ilk zamanlari. Önünde kimse duramiyordu.Kewell mi Bruma mi ?
Son dönem oyuncular karma yapmak istedim, çok geriye gitmeden.
Yoksa oraya Ribery iyi giderdi
Evet işte ondan diyorum ya ver geri adamı zaten bir sene sonra beleş. Bir yıl için ne bu gümbürtü, Yunus oynar işte daha iyi. Hem bizde dik durmuş oluruz hepsi avucunu yalarAdamlar davayı geri çekmezsek Marcaoya en yüksekten ceza veririz demeye getirmişler, öğleden sonra 5 e kadar çekin diye talimat vermişler. Biz de çekmeyince 8 maç kitlemişler Marcaoya.
Adamın malı kıymetli aga, biz gibi değillerki biz alışkın değiliz tabi, kovduğumuz adamları maçı kurtarsın diye oyuna alırız.Bu jogeye acayip bilendim
Prime Arda bambaşkaydı elbette.Bence en iyi sol acik arda'nin ilk zamanlari. Önünde kimse duramiyordu.
Bence taylan yerine berkan olurİrfan
Boey - Nels - X - PVA
Taylan
X - Gedson - Cica - X
Halil
Kanatların biri onye gibi biri de teknik olmali
Hocanin önde baskılı oyununa bu tarz bir kadro oturur
Yok bu bahsettiğim dava başka, görevi kötüye kullanma falan maksatlı taraflı kararlar alma gibi. Eğerki davayı geri çekmezsek ha bu mevcutlar 10 ay sonra görevden alınıyor, ve bir dahada seçilmeyecekler. Tutuştukları konu bu. Ellerine geçen her fırsatta bizi bu davalardan vazgeçirmeye çalışcaklar.Evet işte ondan diyorum ya ver geri adamı zaten bir sene sonra beleş. Bir yıl için ne bu gümbürtü, Yunus oynar işte daha iyi. Hem bizde dik durmuş oluruz hepsi avucunu yalar
Cicâldău ne olacak Faruk, 2 DMC Ber/Tay ve Gedson olursa?Halilin önünde mosy oynar. Halil köprü olur Müller Style.
Kim alsın o maaşla o kovayıMuslera gitmedi mi halen
birseyi ne kadar talep edersen o kadar degerli olur git baska oyuncularla ilgilen bakalım kıymeti kalıyor mu .gedson bulunmaz hint kuması bi oyuncu degil kiAdamın malı kıymetli aga, biz gibi değillerki biz alışkın değiliz tabi, kovduğumuz adamları maçı kurtarsın diye oyuna alırız.
Ogulcan'i da vermeyeceksin aslinda. Madem bel alti geliyorlar. Avrupa'da bir kulube kiralansin.Yahu verelim şu Oğulcan'ı geri seneye beleşe alırız biter bu mevzu. Yerine Yunus oynasın daha iyi. Hiçbir dava da geri çekilmesin Oğulcan'dan kıymetli o davalar. Yetti bu mevzu.
Şu son kelimeyi dedim diye allahıma kadar linçlediler beni burada.. çok şükür benim gibi düşünen insanları görebiliyorum artık..Kim alsın o maaşla o kovayı
Aynı şeyi diyoruz ya renkdaş adamı geri verince bir yaptırım kalmıyor zaten, davadan vazgeçmemiş oluyos.Yok bu bahsettiğim dava başka, görevi kötüye kullanma falan maksatlı taraflı kararlar alma gibi. Eğerki davayı geri çekmezsek ha bu mevcutlar 10 ay sonra görevden alınıyor, ve bir dahada seçilmeyecekler. Tutuştukları konu bu. Ellerine geçen her fırsatta bizi bu davalardan vazgeçirmeye çalışcaklar.