- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.109
- 673
Şahsen ozan nelsson’a fitim hücum hattıda yabancı olur böylece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao satışı kesinleşti o halde

kova malesefŞu son kelimeyi dedim diye allahıma kadar linçlediler beni burada.. çok şükür benim gibi düşünen insanları görebiliyorum artık..
Severim muslerayı ama sıktı artık gerçekten. 2.5 m euro net maaş alan kaç tane kaleci var diye düşündürüyor her yaptığı hatada. Kapladığı yabancı sınırı da cabasıŞu son kelimeyi dedim diye allahıma kadar linçlediler beni burada.. çok şükür benim gibi düşünen insanları görebiliyorum artık..
+MeloBir odaya Becali, Jorge ve Marcao yu koymak isterim...
Bak bu da iyi eğer yapılabiliyorsa olur ama transfer tahtası ile tehdit etmiyorlar mıydı? O ne olacak? Birde 100 bin Euromuzu Rizeye vermiş Tff, buna da dava açılmalı.Ogulcan'i da vermeyeceksin aslinda. Madem bel alti geliyorlar. Avrupa'da bir kulube kiralansin.
Sövmek içinmi istiyorsun?Bruma gelsin bari yav.Özletti hem.
Ben defans ve kaleciye kızamıyorum, çünkü bizim maçlarda 2 stoper, Muslera - rakip arasında geçiyor oyun. Ayağına top alan stopere geri dönüyo stoper de kaleciye, bu kadar çok stoper ve kaleci ile oynarsan illaki hata yaparlar adamlar işini mi yapsın oyun mu kursun adam mı tutsun gol mü yemesin rakip le mi boğuşsunŞu son kelimeyi dedim diye allahıma kadar linçlediler beni burada.. çok şükür benim gibi düşünen insanları görebiliyorum artık..
MM yedekte?________________XXX*
_________Gedson
____________________Cicaldau
Transfer_______Halil___________Kerem
*Berkan VS. Taylan (kim daha iyi olursa)
Al sana 3 Türk.
Halil Sahte9 / False9 oynar.
Evet.
Açılmış zaten herbişeye açacaz dediler gerekirse Avrupada açacaz dedilerBak bu da iyi eğer yapılabiliyorsa olur ama transfer tahtası ile tehdit etmiyorlar mıydı? O ne olacak? Birde 100 bin Euromuzu Rizeye vermiş Tff, buna da dava açılmalı.
Üste Yazdim fikrimi.Cicâldău ne olacak Faruk, 2 DMC Ber/Tay ve Gedson olursa?
________ Berkan_Gedson
Transfer____Halil_______Kerem
______________MM
__ ___ __ ___ __ __
Başka ihtimal, Alex DMC oynatıp...ama burda etkili olmaz gibi...
__________Berkan____Cicaldau
Transfer________________________Kerem
_________________Halil
____________________MM
Halil - MM 4411 olmaZ.