Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson diye diye Avrupa maçlarında oyuncu kayıt süresi geçecek en sonunda.
Keşke gelse ama alternatifi kimse alalım bir an önce.

Bu Morutanı bi şekilde alacaklar galiba, bide limit ve kontenjan sorunu var. Bir yönden iyi oldu fiyatı hergeçen gün dahada düşüyo
İnşallah. Çocuk dünden hazır...becali de gördü ve biloyir...bundan sonra oyuncudan 100% verim alamazlar diye.

Boey_____Boss__Nelsson____PvA
___________Gedson
____________________ ALEX
Moruţan____________________Kerem
___________Halilinho
_______________ MM

Ofansif gücü muazzam bir takım olur.
TT Arena daki maçlarda şov yaparız min. +3 Gol ile.

Ben defans ve kaleciye kızamıyorum, çünkü bizim maçlarda 2 stoper, Muslera - rakip arasında geçiyor oyun. Ayağına top alan stopere geri dönüyo stoper de kaleciye, bu kadar çok stoper ve kaleci ile oynarsan illaki hata yaparlar adamlar işini mi yapsın oyun mu kursun adam mı tutsun gol mü yemesin rakip le mi boğuşsun
Muslera sondaki hiçbir şeyi yapamıyor. 10 Senedir burada bir kere düzgün oyun kurduğunu görmedim. Bundan 2 önceki maçta da Johnstone maçında dizleriyle topu tutmaya çalışacak kadar düşük zekalı maalesef. Artık kabul edelim Muslera ile olmuyor.

İnşallah. Çocuk dünden hazır...becali de gördü ve biloyir...bundan sonra oyuncudan 100% verim alamazlar diye.

___________Gedson
___________Halilinho
_______________ MM

Ortaligi yakar, gedson olmasa Baska biri harroui yada bilmem ne.

2 tane genç oynatmışlar, biri gol atmış falan filan zart zurt, heryerde bu haberler, ulan Ozan Kabak kaç yaşında ilk 11 oynamaya başladı ve 10 küsür milyona Avrupaya satıldı. Yunuslar Berkler Süleymanlar Ali yavuzlar …… ülkenin 4 bir yanına oyuncu dağıttık alt yapıdan. Uatnmaz arlanmaz kç yalayıcı medya haysiyetsiz medya onursuz medya, izleyici ve okuyanları aptal sanıyor bu kepazeler.

Yalnız satış konusunda sanırım bu yönetimin de Cengiz yönetiminden bir farkı yok. Elalem 7/8/10 demeden oyuncu satarken elimizdeki gerçekten değerli olan oyuncuların hala elimizde kalması anlaşılır değil. Yani oyuncu alma konusunda yönetimin menejerlerin eline düşmeme durumunu anlıyorum ve tebrik ediyorum ama satma konusunda menejerlerden faydalanmak lazım bence. Bu oyuncuya minimum şu kadar teklif getir %10/15 senin desen o menejer allem eder kalem eder o topçuyu satar. Bu konuda çok eksikler oyuncu satamamak bize sıkıntı yaratıyor.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ozan nellson marcao
boey berkan gedson pva
cica
halil mohammed

___________Gedson
___________Halilinho
_______________ MM

çok kötü kadro

Gençler beklentiyi minimum tutun. Ben iyi bir kanat ve os alabileceğimizi sanmıyorum

Moruţan olmazsa Amine Harit 'e yöneleceğiz.

Terim, hızlı ve driblingci Kanat /Ofansif oyuncu istiyor.

regular-16-9%20(2).webp

______ Gedson__Cicaldau

Harit______Halil______Kerem

___________ ST

Ofansif 3lü tam LaLiga oyuncuları.
Pırpır, hızlı, çevik ve Adam geçebilen tarzda. Bu yapıya iyi bir top tutan ve dağıtan, Pivot ST iyi gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt