- 17 Mayıs 2012
- 7.566
- 1.698
- 1.438
Gedson diye diye Avrupa maçlarında oyuncu kayıt süresi geçecek en sonunda.
Keşke gelse ama alternatifi kimse alalım bir an önce.
Keşke gelse ama alternatifi kimse alalım bir an önce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Taha Demir, samsunspor altyapi.Galatasaray kalitesine uyan Turkish GK.kim olacak ? Onu da yaz :-)
İnşallah. Çocuk dünden hazır...becali de gördü ve biloyir...bundan sonra oyuncudan 100% verim alamazlar diye.Bu Morutanı bi şekilde alacaklar galiba, bide limit ve kontenjan sorunu var. Bir yönden iyi oldu fiyatı hergeçen gün dahada düşüyo![]()

Muslera sondaki hiçbir şeyi yapamıyor. 10 Senedir burada bir kere düzgün oyun kurduğunu görmedim. Bundan 2 önceki maçta da Johnstone maçında dizleriyle topu tutmaya çalışacak kadar düşük zekalı maalesef. Artık kabul edelim Muslera ile olmuyor.Ben defans ve kaleciye kızamıyorum, çünkü bizim maçlarda 2 stoper, Muslera - rakip arasında geçiyor oyun. Ayağına top alan stopere geri dönüyo stoper de kaleciye, bu kadar çok stoper ve kaleci ile oynarsan illaki hata yaparlar adamlar işini mi yapsın oyun mu kursun adam mı tutsun gol mü yemesin rakip le mi boğuşsun
Ortaligi yakar, gedson olmasa Baska biri harroui yada bilmem ne.İnşallah. Çocuk dünden hazır...becali de gördü ve biloyir...bundan sonra oyuncudan 100% verim alamazlar diye.
Boey_____Boss__Nelsson____PvA
___________Gedson
____________________ ALEX
Moruţan____________________Kerem
___________Halilinho
_______________ MM
Ofansif gücü muazzam bir takım olur.
TT Arena daki maçlarda şov yaparız min. +3 Gol ile.![]()
Bu da bizim özel Antreman Metodu.
Bütün takım nasibini alıyor.
çok kötü kadroİnşallah. Çocuk dünden hazır...becali de gördü ve biloyir...bundan sonra oyuncudan 100% verim alamazlar diye.
Boey_____Boss__Nelsson____PvA
___________Gedson
____________________ ALEX
Moruţan____________________Kerem
___________Halilinho
_______________ MM
Ofansif gücü muazzam bir takım olur.
TT Arena daki maçlarda şov yaparız min. +3 Gol ile.![]()
Teşekkür ederim.çok kötü kadro
Doğru olduğunu bildiğim için paylaştım.
Keremin yerine Halil, Berkan da Alex in yerine, Alex de Halilin yerine. Yani Kerem yedek oluyor.çok kötü kadro
Teşekkür ederim.

Yok yav yine mantıklı değil elinde yatırım yaptığın 2 stoper var artı ozan da var e üçlü oynicağımıza göre gereksiz olur biri gitmezseKiralık düşünülüyordur 1 Eylül sonrası
Ben dedim sana, millet senin 4411 kadronu beğenmeyecek diye