Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye Avrupa'ya gidemezlerse Teixera ile Ghezzal'ı nasıl göndericez derdine düşerler.

Onların tek avantajı çoğu yabancının sözleşmesi seneye bitiyor.

Ama bu ihtimali dusuk goruyorum. Fena bir takim kurmadilar yine. Tabi biraz Batshuayi ve Texeira'nin nasil cikacagina da bagli. Gedson'u sunlara kaptirmamamiz gerekiyor.

Papağan gibisiniz donup dolasip ayni seyleri soyleyerek elinize ne geciyor yaw .Tamam kuramadi .
Semih maçları nasıl izliyosun

Oynadığımız futbol hakkında ne düşünüyosun

Eğer iyi diyosan hiç alıntılama

Kötü diyosan adama niye tepki gösteriyosun oda kötü demiş zaten

Valla senle ilgili geçen melihmiydi biri bjkli dedi hiç ihtimal vermedim ama kötü olmamızı eleştirmeyip yanlışta devam etmemizi istiyosan düşüncelerimde değişiklik olacak

Yanlis anlasilmadan merakimdan soruyorum. Neden bu adami bu kadar cok istiyorsunuz ?
Önce Alanya'da yardımcı hoca olarak takımı katkısı, sonra Karagümrük'te yaptıkları hoşuma gidiyor. Gönül ister daha üst segment hocalar gelsin ama günümüz ekonomi şartlarında ve şaibeli ligimizde çok zor ihtimaller.

Haluk Yürekli - Gökhan Dinç efsane yayın yaptılar.

Rizeli itlerin gonderdigi protokolü imzalarsanız Marcao’ya 3 maç veririz demiş federasyonun satılmış şerrefsiz köpekleri.

TFF, taraftarın gözünde kredisi dipleri gören fatih hocamızın üzerine daha fazla oynayacak bu sene. Tamam kötü futbol iğrenç oynatıyor bende eleştiriyorum artık miyadini doldurduğunu düşünüyorum ama göz göre göre hiç bi kurum bu kulübün hakkını yiyemez bu kulübü doğramaya çalışamaz.

Önce Alanya'da yardımcı hoca olarak takımı katkısı, sonra Karagümrük'te yaptıkları hoşuma gidiyor. Gönül ister daha üst segment hocalar gelsin ama günümüz ekonomi şartlarında ve şaibeli ligimizde çok zor ihtimaller.
Peki bakalim. Bende oyle bir izlenim henuz olusturmadi. Takip edecegim bu hocayi.

Semih maçları nasıl izliyosun

Oynadığımız futbol hakkında ne düşünüyosun

Eğer iyi diyosan hiç alıntılama

Kötü diyosan adama niye tepki gösteriyosun oda kötü demiş zaten

Valla senle ilgili geçen melihmiydi biri bjkli dedi hiç ihtimal vermedim ama kötü olmamızı eleştirmeyip yanlışta devam etmemizi istiyosan düşüncelerimde değişiklik olacak
Istediginizi dusunun .Ne Hoca gider be Baskan kovar .Sabah aksam ayni seyleri yazmaktan Vazgecin.Gece Gece sokturtmayiz Besiktasiniza ama

Ne istifa eder ne Baskan gonderir 1 sene daha bekliycez mecbur sezon sonu gitsin gidecekse .Ama surekli ayni seyleri okumak sikici oluyor.Gitmeyecegini Baskanin gondermeyecegini bildigimiz halde.
Niye la? Sen her gün dua etmiyor musun? Olmuyor diye dua etmekten vazgeçiyor musun? :asd:

TFF, taraftarın gözünde kredisi dipleri gören fatih hocamızın üzerine daha fazla oynayacak bu sene. Tamam kötü futbol iğrenç oynatıyor bende eleştiriyorum artık miyadini doldurduğunu düşünüyorum ama göz göre göre hiç bi kurum bu kulübün hakkını yiyemez bu kulübü doğramaya çalışamaz.
İşte istedikleri bu renktaş

Ters psikoloji yapıyolar

Ft zaten bizi tarumar etmiş vaziyette,üstüne oynuyolarki biz onları dış mihrak görüp ftye full destek verelim tarumar devam etsin istiyolar

Aman bu tongaya düşmeyelim

Ayni seyi tekrar tekrar yazin. Taraftar nasil oyunculari negatif etkiliyor, oyuncu satin almayi istedigimiz an bonservisini yükseltiyorsa ve kendi oyuncularimizin piyasa degerini düsürüyorsa, belki hocada hep elestirileri görürse pes eder.

Sonucta herseyde suc taraftarda. Hocanin gitmeside bizim sucumuz olur belki.

Suç bu salakta değil ki balotelli gibi adam var elinde teknik direktörün Samet yani ne bekliyorsun ki geçen hafta balotelli çıkmasa feneri tokatlıcaklardı
Ads başkanından balotelliyi de alırım onu oynatacak hocayı da açıklaması bekliyorum. 😈

Niye la? Sen her gün dua etmiyor musun? Olmuyor diye dua etmekten vazgeçiyor musun? :asd:
Sıkiliyorum ruhum daraliyor ayni seyleri okumaktan milletin karamsar olmasindan.Cozum yolu yok iste ya hocayla basarili olacazki herkes imkansiz diyor yada basarisiz olacaz.Hocanin gitmesi gibi bi durum yok.Bu sene basarisiz olursa Burakta anca gonderir.Ama sezonun ortasinda gondermezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt