Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao ve feguli fosilleri karsılıklı fesih icin nekadar isterler acaba karsılıklı oyuncu fesihi bizde yapalım birkez olsun
öyle birşey olacaksa ilk feghouli ile olmalı bence daha yapışkan gibi geliyor bana yönetime sallamasaydı belhanda da kalmış olacaktı şu anda feghouli gibi bence

Gece gece midemizi kaldırdın rdaş
Ulan bu kadar mı zordu şu Onyekuru'nun bonservisini almak top ayağına gelince heyecan yapıyorduk.Gece gece efkarlandım yine.
Keita-Adnan Polat
Onyekuru-B.E F.T
Unutulmaz hainlikler listeme 2. Sıraya yazdım. Bu hainliği.

CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kurunun ayağına top gelince cidden heyecanlanıyomuydun
Yok yok öyle bir hava sezdim ama seni affettim.Iste oylede merhametliyim
Sağolasın
Baskanim twitterden kafayi kaldirip biraz takimin sorunlariyla ilgilensen. Mesela oyuncu pazarlama/satma. Kadroyu revize etme. Teknik heyet ile okkalı bir görüşme ve kim olduğumuzu hatirlatma. Sponsorluk. Ne bileyim baskanim
Hazır twitterda aktifken ft istifa ttsi başlatsa ne güzel olurdu

Neyse hayal kurmayalım

Gece gece midemizi kaldırdın rdaş

Kurunun ayağına top gelince cidden heyecanlanıyomuydun

Sağolasın

Hazır twitterda aktifken ft istifa ttsi başlatsa ne güzel olurdu

Neyse hayal kurmayalım

1 mesaj ile 4 kisiye cevap veren adam gibi adam. Forumda rütbe pesinde kosmayan, mesaj sayısı kasmayan bir cengaver!

Reis sen futboldan anlarsın bilirim

Sende biliyosunki biz açık alan pek bulmuyoruz,bulamıyoruz hem kendi oyun tarzımız hemde rakibin bize oynadığı tarz sebebiyle

Kuru 2-3milyonsa alınmalıydı ama öyle alamadık diye karalar bağlanacak biride değildi fiyattan bağımsız performans olarak
Katılıyorum. Ancak birde aşı tutma durumu var. Sol kanata bir oyuncu alıyorsun. Geliyor büyük maçların neredeyse hepsinde ya asisti ya golü var. Taraftar ve kulüple arasında bağ oluyor ve aidiyet duygusu yüksek. Benim düşüncem bu bağı kurmuş yakalamış oyuncuyu kolay kolay bırakmamak lazım. Şu anda kesinlikle kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Kaliteli bir kanat istiyorsak kasadan minimum 7-8 milyon euro çıkmalı. Parayı verdik oyuncuyu getirdik diyelim adaptasyon süreci olacak. Kulübe aidiyet hissedecek mi bunlar sorun. Onyekuru ya 5 milyon euro verseydik bugün kimse kanat transferi istemezdi. Babel arda kerem onyekuru rotasyonu yeterli olurdu.

Katılıyorum. Ancak birde aşı tutma durumu var. Sol kanata bir oyuncu alıyorsun. Geliyor büyük maçların neredeyse hepsinde ya asisti ya golü var. Taraftar ve kulüple arasında bağ oluyor ve aidiyet duygusu yüksek. Benim düşüncem bu bağı kurmuş yakalamış oyuncuyu kolay kolay bırakmamak lazım. Şu anda kesinlikle kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Kaliteli bir kanat istiyorsak kasadan minimum 7-8 milyon euro çıkmalı. Parayı verdik oyuncuyu getirdik diyelim adaptasyon süreci olacak. Kulübe aidiyet hissedecek mi bunlar sorun. Onyekuru ya 5 milyon euro verseydik bugün kimse kanat transferi istemezdi. Babel arda kerem onyekuru rotasyonu yeterli olurdu.

Bsbelle ardaya kadar sükunetle okuyodum ki bi anda irkildim

Bu ikisi kanat falan değil,millet bizim maçtan başka maç izlemediği için,sürekli feg,babel,arda gibiler etrafında döndüğümüz ve kafalarda gözlerde aşinalık oluştuğu için bunları kanat zannediyoruz

Bunlar sadece ayağa top isterler,araya atılan topa koşmazlar,koşmadıkları bilindiği için kimse bunlara öyle top atmaz,buda kanattan gelme repertuarımızda ciddi bir düşüş demek,üstüne fizikleri yetmediği içinde 1e1 oynayamıyolar burdanda düştük,bir penant gibi salt orta açan tiplerde değil bunlar onuda düş,yine fiziksel yetersizlik sebebiyle defansif zaafiyetide ekle ordanda eksi yaz,bi tık babel harici şutta çekemiyolar hatta topu kaleye yetiştiremiyolar ordanda bi çizik

Daha birsürü şey var böyle handikap yatatan,diğer takımlar sahaya 11 kişi çıkıyor biz 4-5 kişi çıkıyoruz,hadi onada tamamız bari bu 4-5 kişi kendini amorti edebilsin ama olmuyo dahada eksiye düşüyoruz

Son maçtan bi kuple veriyim rakip randers adamlar tempolu oynuyor

Oyuna 60da 3 ve 80de giren 1 adamımız bunlar;

Arda,feghouli,babel,falcao

Daha başka diyecek söz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt