Katılıyorum. Ancak birde aşı tutma durumu var. Sol kanata bir oyuncu alıyorsun. Geliyor büyük maçların neredeyse hepsinde ya asisti ya golü var. Taraftar ve kulüple arasında bağ oluyor ve aidiyet duygusu yüksek. Benim düşüncem bu bağı kurmuş yakalamış oyuncuyu kolay kolay bırakmamak lazım. Şu anda kesinlikle kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Kaliteli bir kanat istiyorsak kasadan minimum 7-8 milyon euro çıkmalı. Parayı verdik oyuncuyu getirdik diyelim adaptasyon süreci olacak. Kulübe aidiyet hissedecek mi bunlar sorun. Onyekuru ya 5 milyon euro verseydik bugün kimse kanat transferi istemezdi. Babel arda kerem onyekuru rotasyonu yeterli olurdu.
CLT-L09 cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bsbelle ardaya kadar sükunetle okuyodum ki bi anda irkildim
Bu ikisi kanat falan değil,millet bizim maçtan başka maç izlemediği için,sürekli feg,babel,arda gibiler etrafında döndüğümüz ve kafalarda gözlerde aşinalık oluştuğu için bunları kanat zannediyoruz
Bunlar sadece ayağa top isterler,araya atılan topa koşmazlar,koşmadıkları bilindiği için kimse bunlara öyle top atmaz,buda kanattan gelme repertuarımızda ciddi bir düşüş demek,üstüne fizikleri yetmediği içinde 1e1 oynayamıyolar burdanda düştük,bir penant gibi salt orta açan tiplerde değil bunlar onuda düş,yine fiziksel yetersizlik sebebiyle defansif zaafiyetide ekle ordanda eksi yaz,bi tık babel harici şutta çekemiyolar hatta topu kaleye yetiştiremiyolar ordanda bi çizik
Daha birsürü şey var böyle handikap yatatan,diğer takımlar sahaya 11 kişi çıkıyor biz 4-5 kişi çıkıyoruz,hadi onada tamamız bari bu 4-5 kişi kendini amorti edebilsin ama olmuyo dahada eksiye düşüyoruz
Son maçtan bi kuple veriyim rakip randers adamlar tempolu oynuyor
Oyuna 60da 3 ve 80de giren 1 adamımız bunlar;
Arda,feghouli,babel,falcao
Daha başka diyecek söz yok